"NEMA RAZLOGA DA SE NE OSEĆAM DOBRODOŠLO": Beograđanin kojem su IZBUŠENE GUME u Sarajevu se oglasio za Espreso
Foto: Ustupljene fotografije

incident

"NEMA RAZLOGA DA SE NE OSEĆAM DOBRODOŠLO": Beograđanin kojem su IZBUŠENE GUME u Sarajevu se oglasio za Espreso

Dušan je za Espreso ispričao da je slučaj odmah prijavljen policiji u Sarajevu

Objavljeno:

U ulici Tabašnica, koja se nalazi u sarajevskoj opštini Centar, tokom noći između 1. i 2. januara došlo je do incidenta u kojem su za sada nepoznati počinioci izbušili gume na parkiranim automobilima.

U pomenutoj ulici bilo je parkirano više vozila, a kako je jedino na ova dva vozila pričinjena šteta, može se pretpostaviti da su počinioci ciljano bušili gume.

1 / 4 Foto: Ustupljene fotografije

Kako smo saznali od Dušana Miloševića, jednog od vlasnika vozila kojem su probušene sve 4 gume, radi se o dva automobila, jedan marke "Volvo" beogradskih registarskih oznaka i drugom marke "Dacia" sa registracijama Novog Sada, a takođe smo saznali da su vlasnici vozila prijatelji i da su sa porodicom i prijateljima zajedno došli turistički kako bi proveli praznike u Sarajevu.

Dušan je za Espreso ispričao da je slučaj odmah prijavljen policiji u Sarajevu, a otkrio nam je i šta je saznao od ljudi koji žive u blizini, a koji su se zatekli na mesto incidenta.

”Vlasnik vozila koji je bio parkiran pored mog, rekao nam je da ovo nije usamljeni slučaj i da se u tom delu grada i ranije dešavalo da se pričinjava šteta na automobilima srpskih i hrvatskih tablica. Rekli su nam i da sumnjaju na jednog momka koji živi u blizini”, ispričao je za Espreso Dušan Milošević.

On je dalje objasnio da se oseća bezbedno i da nema razloga strahu.

Da je u pitanju napad na osnovu nacionalne pripadnosti, verovatno jeste, ali sumnjam da ta osoba zna šta znači nacionalna pripadnost. Ne bih rekao da je ovo atak na Srbe i ne vidim razloga da se ne osećam dobrodošlo u Sarajevo”, dodao je.

Automobili su prebačeni u privatnu garažu, a Dušan se ovom prilikom zahvalio svim Sarajlijama koji su mu uskočili u pomoć, od vulkanizera do ugostitelja.

Zamena guma na vozilu beogradskih tablica
Zamena guma na vozilu beogradskih tablicafoto: Ustupljene fotografije

“Policiji u Sarajevu bih se posebno zahvalio, izašli su na teren izvršili forenzički uviđaj i sve su odardili profesionalno, mogu reći i prijateljski”, rekao je Dušan za kraj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.