JOŠ JEDAN NOVOGODIŠNJI BISER IZ NIŠA: Svi gledaju u JELKU u tržnom centru i pitaju da li se OVO NEKO ŠALI! (FOTO)
Tržni centar, Foto: Nebojša Mandić

OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

JOŠ JEDAN NOVOGODIŠNJI BISER IZ NIŠA: Svi gledaju u JELKU u tržnom centru i pitaju da li se OVO NEKO ŠALI! (FOTO)

Neki su nagađali da kićenje možda nije završeno

Objavljeno:

Vesela, svetlucava i raskošna novogodišnja jelka je jedan od simbola ovog praznika i dok se svi utrkuju da je što lepše ukrase, jedna jelka iz Niša uspela je da zaobiđe sve ove standarde i postane hit na društvenim mrežama iz suprotnog razloga.

Čelična konstrukcija na postolju, ukrašena sa nekoliko lanaca i svega desetak kuglica, krasi tržni centar Kalča u Nišu i mogla bi da ponese titulu najoskudnije ukrašene jelke tokom ovogodišnjih praznika.

Zato ne čudi što su korisnici Tvitera, gde je fotografija jelke objavljena, odmah krenuli da se šale na račun dekoracije i autora koji stoji iza nje.

"Šta joj se desilo?", "Ovo kao da smo im mi Piroćanci pozajmili", "Skromno, ali ružno", "Prekitili", "I osiromašeni uranijum je bogatiji", "Piroćanci poskidali ukrase...", "Kreacija skupljača sekundarnih sirovina?...", "Je I' to jelka na dijeti?", "Ne razumete konceptualnu umetnost", pisali su korisnici.

Neki su nagađali da kićenje možda nije završeno, drugi su samo konstatovali koliko "tužno", "jadno" i "ofucano" izgleda, dok je mali broj korisnika priznao da im se ovakva novogodišnja dekoracija dopada, te da možda bolje izgleda u mraku.

Podsetimo, još jedna Novogodišnja jelka iz Niša izazvala je buru na društvenim mrežama.

U pitanju je Novogodišnje jelke u centru grada koja je postavljena preko spomen-česme Stevanu Sremcu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.