VOZAČI OBRATITE PAŽNJU: Izmene u saobraćaju zbog RADOVA!
Radovi, Foto: Aleksandar Čolić

AMSS

VOZAČI OBRATITE PAŽNJU: Izmene u saobraćaju zbog RADOVA!

U drugoj fazi radova za saobraćaj je na mostu zatvorena leva saobraćajna traka (iz pravca Novog Pazara), dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju.

Objavljeno:

Do 30. decembra izvodiće se radovi na rekonstrukciji mosta Palevo, kod skretanja za naseleno mesto Palevo.

U drugoj fazi radova za saobraćaj je na mostu zatvorena leva saobraćajna traka (iz pravca Novog Pazara), dok se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila u desnoj traci uz semaforsku signalizaciju.

Produžavaju se do 31. decembra radovi na pojačanom održavanju na deonici petla Ražanj - petla Pojate, u smeru

Niš-Beograd. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smer Niš - Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isklučenje vozila na petli Pojate.

Havarija, Komunalno, Deligradska, Vodovod, Radovi
foto: Aleksandar Čolić

Do 31. decembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta između petle Pojate i petle Ražanj, u smeru ka Beogradu.

Zatvorena je leva kolovozna traka, smer Niš - Beograd, dok je saobraćaj preusmeren u desnu kolovoznu traku, smer Beograd - Niš, i odvija se dvosmerno.

Petla Ražanj otvorena je za saobraćaj.

Do 30. decembra izvodiće se i radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake na delu putu petla Ražanj petla Aleksinački Rudnici, u smeru Niš Beograd.

U zoni radova, saofbraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd Niš u dužini od 8, 5 km.

Takođe do 31. decembra pdvijaju se radovi na popravci dva mosta preko reke Crnajke, na deonici Miloševa Kula Zagrađe.

Tokom radova saobraćaj se odvija devijacijom.

Do 30. decembra planirani su radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petli Vrčin, a tokom izvođenja radova za saobraćaj će

biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka u smeru Niš - Beograd.

Takođe do 30. decembra i to do 17 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka u petli Lapovo, a zbog toga je za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka (u oba smera), kao i uklučenje iz Lapova za Niš.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17 i 30 do 15. januara produženo je radno vreme pojednih graničnim prelaza sa Mađarskom.

GP Bački Vinogradi sada je otvoren od 7 do 22 časa, a GP Bajmok od 7do 00 časova.

Na putničkim i teretnim terminalima na graničnim prelazima vozila ne čekaju.

(Espreso/Blic/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.