"KO GUBI, IMA PRAVO DA SE LJUTI": Posle izgubljene partije u SLAGALICI, takmičar ZAPANJIO sve ovim potezom! (FOTO)
Arsenije Arsić, Foto: Printscreen/RTS

ŠOK

"KO GUBI, IMA PRAVO DA SE LJUTI": Posle izgubljene partije u SLAGALICI, takmičar ZAPANJIO sve ovim potezom! (FOTO)

Oba momka su dugogodišnji takmičari, a našli su se polufinalu superfinala emisije, a njihovo rivalstvo već je izazvalo pažnju

Objavljeno: 14:56h

Prethodne dve emisije je u kultnoj emisiji Slagalica bile su i više nego uzbudljive jer je došlo do okršaja između Alekse Stefanovića i Arsenija Arsića.

Oba momka su dugogodišnji takmičari, a našli su se polufinalu superfinala emisije, a njihovo rivalstvo već je izazvalo pažnju.

Naime, oni su se našli u žiži javnosti zbog igre "Skočko" u kojoj su istakli svoje navijačke stavove kroz simbole "srce" i "zvezda".

Arsenije Arsić
Arsenije Arsićfoto: Printscreen/RTS

Ipak, nakon prve polufinalne večeri pobedu je odneo Aleksa koji je napravio ozbiljnu razliku u igri "Ko zna, zna", u kojoj je osvojio 70 poena. Aleksa je svaki put bio brži u pritiskanju tastera, što je vidno iznerviralo Arsenija.

Konačan rezultat bio je 88 poena za Arsenija i 182 za Aleksu.

- Mislim da razlika nije realna - rekao je Arsenije na kraju emisije.

U drugoj polufinalnoj emisiji Arsenije je uspeo ozbiljno da se približi drugom polufinalisti, međutim, Aleksa je ipak odneo konačnu pobedu.

- Razlika je sada malo realnija - rekao je Arsenije.

Tkmičari
Tkmičarifoto: Printskrin/RTS

Ipak, čini se da mu ishod nije prijao jer je drugi takmičar na svoj Tviter profil okačio fotografiju na kojoj se vidi da ga je Arsenije blokirao na pomenutoj društvenoj mreži.

- Ko gubi, ima pravo da se ljuti - napisao je u opisu objave, a mnogim korisnicima je bilo smešan potez takmičara koji je izgubio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.