OTAC PREDRAG POPOVIC OBJASNIO KAKO DA SE SAČUVA BRAK I VEZA: 1 STVAR je KLJUČNA
Predrag Popović, Foto: Printscreen/Instagram/otac_predrag_popovic

OTKRIVAMO

OTAC PREDRAG POPOVIC OBJASNIO KAKO DA SE SAČUVA BRAK I VEZA: 1 STVAR je KLJUČNA

Otac Predrag Popović dao je mudar savet i otkrio na koji način možemo sačuvati vezu i brak.

Objavljeno: 23:34h

Jedna od čestih tema na koju se polemiše jeste brak. Vremenom se pogled na brak menjao, dok je sve manje tolerancije u istom. Smatra se da je jedan od glavnih razloga svađe između bračnih partnera upravo nedostatak tolerancije.

Mnoga istraživanja su pokazala da na kvalitet braka i te kako utiče količina sreće bračnih partnera, jer ukoliko je neko nesrećan, to može biti veoma destruktivno za bračni odnos.

Otac Predrag Popović objasnio je kako partneri treba da se ponašaju ukoliko dođe do nesuglasica i svađa. Na taj način, brak se učvršćuje i izbegavaju se dalji sukobi.

Kakva veza i kakav brak treba da bude?

"Mora da bude u ljubavi! Mora da bude u trpljenju! Slušajte me dobro: Brak se ne napušta, brak se ne ostavlja! Posvađaš se sa ženom - nego šta nego ćeš da se posvađaš. U svoj krevet da legneš to veče, nema da spavate po drugim krevetima.", rekao je on i dodao

"Spavaš u svom krevetu, pored svoje žene. Okrenite leđa jedno drugom - nema veze.Izdurite se par dana - gotovo, idemo dalje. Nema žena da pakuje kofere: Ja ću sad da idem od kuće. Gde ćeš da ideš, bre? Porodica se ne napušta! Brak se ne napušta!"

(Espreso/Still.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.