POKUŠAO DA UPOZORI KOMŠIJE NA AMONIJAK, PA POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Snimak Piroćanca morate videti (VIDEO)
Pirot, Foto: Printscreen/Instagram/192

zvuči jezivo

POKUŠAO DA UPOZORI KOMŠIJE NA AMONIJAK, PA POSTAO HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Snimak Piroćanca morate videti (VIDEO)

Tokom jučerašnjeg dana, na TikToku se pojavio snimak navodno nastao u Pirotu, a na kojem se čuje kako nepoznati čovek upozorava komšiluk na opasnos

Objavljeno: 13:05h

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je navodno nastao u Pirotu, a na kojem se čuje kako neimenovani muškarac dranjem pokušava da upozori komšije na curenje amonijaka.

Pre dva dana u Pirotu je došlo do tragedije kada se nekoliko železničkih vagona sa amonijakom prevrnulo na pruzi Niš - Dimitrovgrad usled čega je došlo do isparavanja amonijaka, što je izazvalo i dimnu zavesu na autoputu, a više desetina ljudi završilo je u bolnici zbog udisanja amonija. Prvog dana hospitalizovano je preko 50 ljudi, a dvoje je nažalost povređeno mrtvo.

Tokom jučerašnjeg dana, na TikToku se pojavio snimak navodno nastao u Pirotu, a na kojem se čuje kako nepoznati čovek upozorava komšiluk na opasnost, derući se u nekoliko navrata.

"Amonijak... Amooonijaaaak... Amonijaaaaak. ", čuje se na snimku snimljenom po noći, gde se naziru konture kuća i stanova.

Autentičnost snimka još nije utvrđena, a u komentarima ispod snimak, korisnici su pisali kako je neimenovani muškarac verovatno želeo da alarmira komšiluk u nedostatku sirene za uzbunu.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.