"MOJA IKA JE ŽIVA, TATA ĆE JE NAĆI UZ VAŠU POMOĆ!" Otac nestale devojke iz Priboja još uvek NE GUBI NADU!
Ilinka Dujović, Foto: Facebook/Priboj Online

POTRAGA TRAJE

"MOJA IKA JE ŽIVA, TATA ĆE JE NAĆI UZ VAŠU POMOĆ!" Otac nestale devojke iz Priboja još uvek NE GUBI NADU!

Ilinka je poslednji put viđena na Stazi zdravlja u starom delu Priboja

Objavljeno:

Prošlo je 15 dana od kako je nestala Ilinka iz Priboja. Za njom i dalje traga porodica i policija, a njen otac ne gubi nadu da će kćerku pronaći živu i moli sve dobrovoljce da mu pomognu i priključe potrazi.

„Prijatelji, nadam se da ste još uz mene, uz moju Ilinku! Trebate nam! Svi vi! Svi daju doprinos! Na bilo koji način. Hvala vam! Danas nisam mogao nešto određenije obilizati neke delove. Nisam baš najzdraviji, ali dobar sam ja! Dizali smo dron! Nije ništa našao", napisao je Ilinkin otac Dalibor na svom fejsbuk profilu.

On je dodao da mu u potrazi već danima pomaže i lokalna samouprava i da se predsednikom opštine ima dobru saradnju i podršku.

Reka
Rekafoto: RINA

"Za sredu i četvrtak je planirana jako ozbiljna pretragu vode i kopna. U pomoć nam stižu i dve ekipe iz Republike Srpske, uz naravno saradnju policije, vatrogasaca, Opštine, svim državama i opštinama u okruženju pomoći u ljudstvu, dron, mnogo toga. Okolina je dosta dobro pregledana, rekla Lim i mnogo toga. Moja Ika je živa i uz vašu pomoć tata će je naći i dovesti kući. Beskrajno vam svima hvala", napisao je Dalibor.

Ilinka je poslednji put viđena na Stazi zdravlja u starom delu Priboja, odakle joj se gubi svaki trag.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.