JEZIVA ISPOVEST NAJINTELIGENTNIJEG SRPSKOG KRIMINALCA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite večeras u 19.15 časova
Foto: Promo

pogledajte

JEZIVA ISPOVEST NAJINTELIGENTNIJEG SRPSKOG KRIMINALCA NA KURIR TELEVIZIJI: Ne propustite večeras u 19.15 časova

Živi u jednom malom mestu i najveći cilj mu je da izvede na pravi put svoje četvoro dece

Objavljeno: 16:02h

Večeras u 19.15 časova na Kurir televiziji gost emisije "Crna hronika" je Đorđe Vasiljević Atila.

Đorđe Vasiljević Atila, koji nezvanično važi za najinteligentnijeg srpskog kriminalca jer ima stepen inteligencije čak 141, šokirao je javnost 2008. godine kada je posle bekstva iz zatvora u Sremskoj Mitrovici i hapšenja na granici sa BiH izjavio da je zajedno sa Vladom Budalom trebalo da ubije tadašnjeg premijera Republike Srpske Milorada Dodika za šta mu je navodno bilo obećano 100.000 evra.

Pripremu atentata potvrdile su i obaveštajne službe i bijeljinski okružni tužilac Novak Kovačević. Prema nezvaničnim saznanjima medija, Državna agencija za istrage i zaštitu BiH (SIPA) dvadesetak dana pre hapšenja Vasiljevića upozorila je MUP Republike Srpske da odbegli pripadnici zemunskog klana planiraju atentat na Dodika, ali je plan osujećen, kao i dve godine pre toga.

Vasiljević je izašao iz zatvora 2015. godine. Živi u jednom malom mestu i najveći cilj mu je da izvede na pravi put svoje četvoro dece.

Izdao je knjigu "Dosije Atila" koju je napisao dok se nalazio na izdržavanju kazne, a drži predavanja o tome koliko je teška resocijalizacija nakon izlaska iz zatvora.

U ispovesti za Kurir televiziju, voditeljki i autorki emisije "Crna hronika", Jeleni Pejović izneo je niz šokantnih detalja iz života i dao odgovor na mnoga pitanja iz srpskog podzemlja.

Ne propustite večeras u 19.15 časova emisiju "Crna hronika" na Kurir televizijij! Pričaće se!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.