ŠTA ZNAČI KADA VAM SVE ISPAA IZ RUKU? Stara VEROVANJA otkrivaju šta se KRIJE iza TOGA
ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok/maddykate01

obratite pažnju

ŠTA ZNAČI KADA VAM SVE ISPAA IZ RUKU? Stara VEROVANJA otkrivaju šta se KRIJE iza TOGA

Jedno od zanimljivih verovanja je i ono kojim se postavlja pitanje šta znači kada vam stalno sve ispada iz ruku

Objavljeno:

Naš narod je sklon verovanjima. Obično kažu, bolje verovati, nego se uveriti. Postoje brojna verovanja u srpskom narodu, a mnoga se tumače kao predskazanja za dobre ili loše stvari. Narodna verovanja se prenose s kolena na koleno, a sastoje se od pravila koja treba da poštujete ako ne želite da u svoj život privučete nesreću.

Jedno od zanimljivih verovanja je i ono kojim se postavlja pitanje šta znači kada vam stalno sve ispada iz ruku. Da li je to znak da vas čekaju loše vesti, ili one dobre?

Prema starim predanjima, ako vam padne nož, pa se zabode, doživećete izdaju od strane bliske osobe koju volite. Isto važi i za makaze – ako vam ispadnu iz ruke, padnu na pod i zabodu se – u kući će biti svađe.

Ako vam često različiti predmeti ispadaju iz ruke, prema starim verovanjima, vaša kuća neće imati novca, ni obilja. U slučaju da vam ispadne iz ruke bilo šta od posuđa i slomi se, očekuju vas radosne vesti. Ako vam ispadne čaša iz ruke i razbije se, ili ako pri kucanju prsne, biće sreće.

Razbijeno kuhinjsko posuđe donosi sreću i blagostanje. Što sreća više ulazi u kuću, to staklo i porcelan više ispadaju i pucaju. U slučaju da vam ispadne sat iz ruke, budite spremni da čujete loše vesti.

Naravno, ovo su samo narodna verovanja, a vi odaberite koja ćete poštovati, a koja su za vas neprihvatljiva.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.