POSLEDNJA SLOBODNA MESTA ZA PRAZNIČNA PUTOVANJA U EVROPSKE METROPOLE! Travellandovi avionski aranžmani od 399 evra!
Pariz, Foto: Promo

UGRABITE SVOJ!

POSLEDNJA SLOBODNA MESTA ZA PRAZNIČNA PUTOVANJA U EVROPSKE METROPOLE! Travellandovi avionski aranžmani od 399 evra!

Uzbudljivu atmosferu za Doček Nove godine možete sigurno očekivati na ulicama Barselone, Madrida, Valensije

Objavljeno:

10, 9, 8, 7, 6… Odbrojavamo poslednje dane 2022. godine i spremamo se za novu, verujemo srećniju i uspešniju godinu. Želimo da je što svečanije dočekamo na nekom novom, nesvakidašnjem mestu, u što boljem društvu kako bi nam cela godina bila baš takva. Rim, Pariz, Istanbul, Barselona ili Madrid mogu biti ta savršena mesta za nove lepše početke.

Još nije kasno da se ugrabi mesto na avionu za neke od atraktivnih evropskih metropola i provedu novogodišnji praznici. Ne samo Doček Nove godine, već i Božić, školski raspust tokom januara idealna su prilika da se izmestite iz svakodnevice i upoznate neku novu destinaciju i kulturu, steknete nove prijatelje van granica svoje zemlje. Agencija “Travelland” ukazuje na poslednja slobodna mesta i to za sledeće evropske metropole.

Uzbudljivu atmosferu za Doček Nove godine možete sigurno očekivati na ulicama Barselone, Madrida, Valensije. Za Barselonu je avionski polazak zakazan za 29.12. i cena aranžmana od 4 dana košta 539 evra. Naredni polasci su 05.01. i 12.01.

Traveland
foto: Promo

Do Valensije direktnim letom možete od 01.01. po ceni od 599 evra koliko košta petodnevni boravak. Najniža cena za božićne dane i dane školskog raspusta je 519 evra (polasci: 05.01.; 12.01; 19.01.).

Prelepi Madrid je priča za sebe koju treba doživeti u vreme božičnih praznika. Paket aranžman od 04.01. do 07.01. ima ultra last minute cenu od 599 evra po osobi, i sigurni smo da bi to mogla biti vaša najbolja investicija za lep i uspešan početak godine.

Traveland
foto: Promo

Pariz kao takozvani “grad svetlosti” posebno sija u novogodišnjoj noći. Zato agencija “Travelland” ne propušta da svojim putnicima priušti taj nesvakidašnji doživljaj. Poslednja slobodna mesta ostala su za termin 30.12.-02.01. po last minute ceni od 599 evra.

A jedna od najposećenijih destinacija za Novu godinu je i Istanbul. Pristupačne cene aranžmana govore u prilog tome. Kada je avionski prevoz u pitanju, najniža cena je 399 evra, a imate priliku da boravite u ovoj prelepoj metropoli od 30. decembra do 02. januara. Naredni polazak za koji ima mesta je 26.01. i to za svega 299 evra.

Traveland
foto: Promo

And last but not least – njegovo veličanstvo RIM. Najveći i najimpresivniji muzej na svetu poseti bar 10 miliona turista godišnje. Prepustite se i vi ovom magičnom gradu i zavirite u čarobne kutke rimskih oblasti već tokom januara:

LAST MINUTE cena od 449 evra za termine: 05.01.-08.01. i 12.01.-15.01.

Rezervacije aranžmana se mogu izvršiti u turističkoj agenciji „Travelland“ na adresi Dobračina 43, u Beogradu, svakog radnog dana od 09-20h, subotom od 09-16h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, možete agenciju zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.