DOKAZ DA SU SRBI NAJSNALAŽLJIVIJI NAROD: Hit snimak ZAPALIO društvene mreže, POGLEDAJTE SAMO ŠTA RADI ČOVEK! VIDEO
Vozač, Foto: Printscreen/Instagram/192.RS

HAOS NA PUTU

DOKAZ DA SU SRBI NAJSNALAŽLJIVIJI NAROD: Hit snimak ZAPALIO društvene mreže, POGLEDAJTE SAMO ŠTA RADI ČOVEK! VIDEO

Video-snimak, koji je postavljen izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama

Objavljeno: 20:07h

Na Instagramu se pojavio neverovatan snimak na kome se vidi kako muškarac prevozi traktorsku gumu na haubi automobila. Neobičan prizor snimljen je, kako se navodi, na putu Vlasotince-Leskovac.

Video-snimak, koji je postavljen uz opis "Dokaz da su Srbi najsnalažljiviji narod, nema problema, postoji samo rešenje", izazvao je veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži. Posebno je interesantno što muškarac jedva vidi da vozi i mora tokom vožnje da izdiže glavu kako bi video put jer mu guma smanjuje preglednost.

Na snimku se, takođe vidi da guma nije ni sa čim vezana za kola i stiče se utisak da lako može da "sleti" sa vozila. Jedina "zaštita" koja postoji jeste beli komad tkanine koji se nalazi ispod traktorske gume.

"Za ovo bi u Nemačkoj trajno dozvola i ludara u najavi... Ovo samo u Srbiji ima. Platiš šlep ili kombi i odvezeš gumu bezbedno, užas...", "Dokaz da je muka Srbina naterala da se snalazi!", "Tako jedan sa točkom za malo da pobije nas osmoro", "Čovek verovatno za traktor vozi gumu, bori se za život a vi se tu čudite i sad će ga osuđivati zbog ovog. Ima dosta gorih stvari od ovog, da bi bilo značajno da svi vide", samo su neki od komentara na Instagramu.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.