3 BITNA RAZLOGA DA BUDETE POSEBNO OPREZNI U VOŽNJI U NAREDNIM DANIMA: Obratite PAŽNJU, ovo je VAŽNO
Gužva u saobraćaju, Foto: Ana Paunković

upozorenje

3 BITNA RAZLOGA DA BUDETE POSEBNO OPREZNI U VOŽNJI U NAREDNIM DANIMA: Obratite PAŽNJU, ovo je VAŽNO

"Sutra oblačno i u većini mesta osetno hladnije, ujutro i pre podne s kišom, na jugu i jugoistoku i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine"

Objavljeno: 16:50h

Javno preduzeće "Putevi Srbije" skreće pažnju svim učesnicima u saobraćaju da posebno budu oprezni u vožnji zbog pojave lokalnih pljuskova i smanjene vidljivosti kao i pojačanog intenziteta saobraćaja koji se očekuje narednih dana, jer mnogi pravoslavni vernici obeležavaju Slavu Svetog Nikolu.

Ekipe putara dežuraju 24 časa i spremni su da reaguju po potrebi.

"JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve vozače da koriste zimsku opremu, poštuju ograničenja brzine i da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu", navodi se u saopštenju.

U toku večeri i noći ka suboti, podsećamo, kao i u subotu ujutru u severnim, zapadnim i centralnim krajevima (uključujući i šire područje Beograda), očekuju se kiša i lokalni pljuskovi uz količinu padavina od 10 do 20 mm za 3 sata, ponegde i više.

Kiša, Čačak
foto: RINA

"Sutra oblačno i u većini mesta osetno hladnije, ujutro i pre podne s kišom, na jugu i jugoistoku i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Posle podne i uveče dalji pad temperature, ali uz prestanak padavina, pa se kratkotrajni prelazak kiše u sneg očekuje samo u planinskim predelima južne Srbije. Počeće da duva umeren i jak severozapadni vetar. U nedelju će biti suvo i hladno, a početkom naredne sedmice, od 19 do 21. decembra, malo toplije uz pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području", navodi RHMZ.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.