NA OVIM DEONICA U SRBIJI SU U TOKU RADOVI: Doći će do IZMENA u saobraćaju, OVO su ALTERNATIVNI putni pravci!
Radovi na putu, Foto: Aleksandra Čolić

radovi na putevima srbije

NA OVIM DEONICA U SRBIJI SU U TOKU RADOVI: Doći će do IZMENA u saobraćaju, OVO su ALTERNATIVNI putni pravci!

Na deonici Strojkovce Vučje, zbog radova na asfaltiranju kolovoza doći će do privremenih obustava saobraćaja od 9 do 12 i od 13 do 16 časova, na državnom putu II B reda broj 436

Objavljeno:

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj Aleksinački Rudnici, u smeru Niš Beograd, do 15. decembra odvijaju se radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake.

U zoni radova, saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd Niš, u dužini od 8,5 kilometara.

Na auto-putu E-75, zbog radova na rehabilitaciji nadvožnjaka na petlji Vrčin, izmenjen je režima saobraćaja do 30. decembra do 17 časova.

Saobraćaj u smeru prema Nišu se odvija preticajnim saobraćajnim trakama, a u smeru prema Beogradu voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Ribariće Brnjak (AP Kosovo i Metohija), danas od 8 do 14 časova najavljena je obustava saobraćaja zbog izvođenja asfalterskih radova u punoj širini kolovoza.

Radovi na putu
Radovi na putufoto: Aleksandra Čolić

Alternativni putni pravac je državni put I B reda broj 31, Raška - Jarinje.

Na deonici Strojkovce Vučje, zbog radova na asfaltiranju kolovoza doći će do privremenih obustava saobraćaja od 9 do 12 i od 13 do 16 časova, na državnom putu II B reda broj 436.

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je državni put II A reda broj 227 Strojkovce Bunuški Čifluk. Nakon 16 časova saobraćaj se odvija normalno.

Kako je navedeno u saopštenju, od petlje Malča do raskrsnice Prosek, izmenjen je režima saobraćaja na delu puta do 12. decembra.

Saobraćaj sa državnog puta II A reda broj 259 na 500 metara ispred sela Prosek iz smera Bele Palanke preusmerava se na državni put II A reda broj 224 ka Niškoj Banji, dok se saobraćaj na opštinskom putu Prosek Malča obustavlja od mesta preklapanja sa trasom u izgradnji državnog puta II A reda broj 259.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.