NESTALA SONJA JOLIČIĆ U GRČKOJ: Policija već MESECIMA VRŠI POTRAGU, poslednji put se čula sa porodicom u februaru
Soinja Jolićić, Foto: Printscreen/lifelinehellas

TRAGA SE

NESTALA SONJA JOLIČIĆ U GRČKOJ: Policija već MESECIMA VRŠI POTRAGU, poslednji put se čula sa porodicom u februaru

Nažalost tačan ili okviran datum nestanka nije poznat

Objavljeno: 11:15h

Policija i nadležne službe za nestala lica u Grčkoj, već mesecima pokušavaju da pronađu Sonju Joličić, koja je prema podacima zadnji put bila u kontaktu sa svojom porodicom u februaru ove godine.

Na Fejsbuk grupama posvećenim Grčkoj u Srbiji od pre dva dana se širi apel sa linkom ka portalu za nestala lica, u kojem piše da se Sonja Joličić (50), državljanka Crne Gore koja je živela i radila u Kalitei, vodi kao nestala duži vremenski rok.

Nažalost tačan ili okviran datum nestanka nije poznat.

Sonja Jolićić
Sonja Jolićićfoto: Printscreen/lifelinehellas

Naime, kako piše u apelu, ona se poslednji put čula sa porodicom u Crnoj Gori, 12. februara ove godine. Zvanično njen nestanak je prijavljen 12.06.2022. od strane porodice koja je to učinila preko crnogorske ambasade u Grčkoj.

Od tada, za Sonjom je raspisana potraga koja traje već šest meseci. Kako se navodi na sajtu "Life in Hellas" Joličićeva Ima smeđe oči, crnu prirodnu kratku kosu, visoka je 1,65 m i vitka je. Ima veliki vertikalni ožiljak na zadnjoj strani leve noge.

GRAMI ZOIS, obaveštena od strane rodbine, preko grčke ambasade u Crnoj Gori, 12.06.2022. popodne i nakon prikupljanja potrebnih pratećih dokumenata, aktiviran je Silvert alert Social Alert, kako bi se pronašla.

Portal je takođe zamolio da sve one koji znaju nešto o njenom nestanku, da se obrate grčkoj službi Silver Alert, 24 sata dnevno, kao i na nacionalnoj SOS liniji 1065.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.