DRAGAN JE U NOVOM SADU PRONAŠAO GLADNOG I PROMRZLOG PSA: Sada moli DOBRE LJUDE da mu pronađu dom! (FOTO)
Povređeni pas, Foto: FACEBOOK/IZGUBLJENI/NAĐENI PSI NOVI SAD / SCREENSHOT

PRONAĐIMO MU DOM!

DRAGAN JE U NOVOM SADU PRONAŠAO GLADNOG I PROMRZLOG PSA: Sada moli DOBRE LJUDE da mu pronađu dom! (FOTO)

Psa je odneo kod veterinara, jedinog koji je u tom momentu radio

Objavljeno:

Plemenitost jednog Novosađanina dirnula je korisnike društvenih mreža, kada je objavio kako je pomogao nesrećnom i bolesnom psu kojeg je pronašao na ulici, ipak, sada je njemu potrebna pomoć da bi pas izbegao sudbinu koja ga čeka kada napusti veterinarsku ambulantu.

"Opet ja. Sad, opet, nažalost, vraćamo se u surovu realnost. Sinoć oko 21:30 pronašao sam psa u obližnjem dvorištu zgrade gde živim u dosta lošem stanju. Tresao se, povraćao, nije mogao na noge, odbijao hranu...", započinje Dragan.

Psa je potom odneo kod veterinara, jedinog koji je u tom momentu radio, gde je nesrećni mališa dobio svu moguću medicinsku negu.

"Malo je živnuo, krvna slika mu je OK, imao je "samo" malo povišenu temperaturu. Izgleda je bio izgladneo i promrzao. Ostao je kod njih na daljoj terapiji i posmatranju. U svakom slučaju nije otrovan na šta smo u startu sumnjali", napisao je humani Novosađanin u Fejsbuk grupi u kojoj se razmenjuju informacije o izgubljenim, pronađenim psima i onima kojima je neophodna pomoć.

Pas
foto: FACEBOOK/IZGUBLJENI/NAĐENI PSI NOVI SAD / SCREENSHOT

Dragan, ipak, nije ni ovde stao, već je rešio da psu pronađe topao i bezbedan dom.

"Po svemu sudeći oporaviće se, ali, šta posle??? Pas je jako dobar i pitom, nije pružao nikakav otpor, potpuno mirno se vozio kolima... Ima oko 1,5 god. 26 kg i mršav je. Ako neko ima želju da mu pruži dom, smeštaj šta bilo, makar preko zime neka se javi. Hvala", napisao je on i dodao svoj telefon na kraju objave.

Ukoliko u vašem domu ima dovoljno mesta, ljubavi i pažnje za ovog psa ili mislite da na bilo koji način možete da mu pomognete, ne oklevajte da se javite humanom Novosađaninu.

(Espreso / Blic / Jovana Kuzminac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.