URLICI, GOLA ŽENA, ĆEBE I SVEĆA! Meštane sela Vinarci kod Leskovca PREPLAŠIO jezivi MAGIJSKI RITUAL!
ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO

URLICI, GOLA ŽENA, ĆEBE I SVEĆA! Meštane sela Vinarci kod Leskovca PREPLAŠIO jezivi MAGIJSKI RITUAL!

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća

Objavljeno:

Magijski rituali izgledaju veoma čudno za nekog ko nije imao dodira s takvim stvarima.

Tako je pre nekoliko godina potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu!

Kako je prenela Jugmedia, kada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrdili su, navodno, očevici.

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored puta usred prekinutog rituala, preneo je ovaj portal.

Most, Crna Gora
foto: Printscreen/Facebook

- Video sam ženu zamotanu u ćebe kako sedi nasred mosta i pali sveće. Najpre sam mislio da joj je pozlilo, da joj nije dobro. Kada sam zaustavio automobil i izašao iz njega, ona je skinula ćebe i potpuno gola otrčala prema koritu reke ispod mosta - tvrdio je ovaj Vinarčanin.

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i kako su rekli za Jugmediu, probudili su ih urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

“Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku”, komentarisao je mladi Vinarčanin koji je uslikao ove fotografije.

(Espreso/Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.