"NE MOŽES DA GA IZVEDEŠ MEĐU PRIJATELJE": Petar RAZBESNEO žene svojom objavom na tviteru, NIJE SE ŠALIO
Druženje / Ilustracija, Foto: Profimedia

izazvao haos na mrežama

"NE MOŽES DA GA IZVEDEŠ MEĐU PRIJATELJE": Petar RAZBESNEO žene svojom objavom na tviteru, NIJE SE ŠALIO

Njegova objava je brzo postala viralna

Objavljeno:

Uvreženo je mišljenje da se muškarci i žene oko pojednih stvari nikada neće razumeti. Nerazumevanje između muškaraca i žena je često predmet šale, ali i ozbiljnih rasprava kao što je to slučaj sa ovom.

Naime, na društvenoj mreži Tviter pre nekoliko dana pojavio se "tvit" jednog Petra koji je postavio pitanje koje je naljutilo i razbesnelo mnoge žene.

On se zapitao kako je moguće da "fakultetski obrazovana žena voli fizičkog radnika?". Kako je obrazložio, on smatra da "takav čovek nikad ne bi mogao da ostvari njena očekivanja i snove".

Komentari žena su počeli da se nižu ispod ove objave, a većina je osudila Petra zbog navodnih predrasuda i nerazumevanja žena.

- Obrazovanje nas ne definiše kao osobe, zašto ne bi bilo moguće? Neko ko nema fakultet ne znači da je manje inteligentna osoba od one koje isti ima - napisala je jedna devojka.

- Ako misliš da je nama ženama od svega potrebna vaša diploma, onda ti dečko, malo je reći, ne razumeš žene - dodala je druga.

Iako je većina žena pokušala da mu objasni da diploma nije važna, već druge vrednosti, Petar je ostao dosledan svom stavu.

- Takvog čoveka ne možeš da izvedeš među svoje prijatelje. Poješće ga. Ja mislim da je to velika prepreka za srećan život. Šta ako ona sa diplomom na primer pravi tri soma, a ovaj momak somića. I sad ona sedi i razmišlja, da sam se smuvala sa doktorom sad bi išli na Mauricijus. Ovako opet etno selo Stanišići - zaključio je ovaj muškarac.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.