Vozači, oprez: Na putevima smanjena vidljivost, ima i poledice!
Foto: Nebojša Mandić

amss upozorava

Vozači, oprez: Na putevima smanjena vidljivost, ima i poledice!

Saobraćaj je izmenjen na putu IB reda na novom Obrenovačkom putu, petlja Ostružnica, pa će biti otvorene samo po jedna traka u oba smera. Na putu IB reda, deonica Krst-Zavlaka saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila
Objavljeno:

Zbog nižih temperatura, posebno u jutarnjim i večernjim časovima, moguće je stvaranje poledice, a zbog niske oblačnosti smanjena je vidljivost, navodi AMSS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saobraćaj je izmenjen na putu IB reda na novom Obrenovačkom putu, petlja Ostružnica, pa će biti otvorene samo po jedna traka u oba smera.

Na putu IB reda, deonica Krst-Zavlaka saobraćaj će se zbog radova odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, obustavljen je saobraćaj, alternativi pravac je Novi Obrenovački put. Saobraćaj je obustavljen na deonicama Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica. Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na nagraničnim prelazima, na putničkim terminalima, nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna vozila se na prelazu Šid sa Hrvatskom, na izlasku iz Srbije, zadržavaju oko dva sata, a na prelazu Horgoš oko 90 minuta.

BONUS VIDEO:

Espreso ponovo u tematskom vozu: Ovog puta smo stigli do kranje destinacije

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.