VOZAČI, BUDITE OPREZNI: Na snazi IZMENE saobraćaja zbog radova NA PUTEVINA
Radovi na putu, Foto: Filip Plavčić

oprez

VOZAČI, BUDITE OPREZNI: Na snazi IZMENE saobraćaja zbog radova NA PUTEVINA

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom

Objavljeno:

Saobraćaj je uglavnom umerenog intenziteta a zbog moguće kiše na severu Bačke i Banata vozači mogu očekivati mokre deonice na kojima je potrebno usporiti vožnju, upozorio jeAuto-moto savez Srbije.

Na planinama magla može smanjivati vidljivost i ispod 100 m što je takođe, razlog za sporijom i opreznijom vožnjom, poručuje AMS S. AMS S saopštava i da se produžavaju do 10. decembra radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta na deonici petlja Ražanj – petlja Pojate, u zoni petlje Ražanj, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš do Beograd, neposredno pre petlje Ražanj dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom, smer Beograd - Niš, između službenih prolaza.

Isključenje iz smera Niša ka petlji Ražanj omogućeno je na novootvorenom službenom prolazu. Za saobraćaj je zatvoren jedan krak petlje Ražanj - uključenje iz smera Ražnja ka Beogradu, zbog radova na sanaciji potpornih zidova i asfalterskih radova u zoni petlje Ražanj. Vozila iz smera Ražnja preusmeravaju se na alternativni put preko koga je moguće naknadno uključenje na auto-put na petlji Pojate.

Autoput
Autoputfoto: RINA

Produžavaju se radovi do 15. decembra i na rekonstrukciji deonice Kostojevići - Varda. Radovi se izvode tokom svetlog dela dana, a saobraćaj se povremeno odvija naizmeničnim propuštanjem vozila tokom izvođenja radova. Do 2. decembra u toku svetlog dela dana izvodiće se radovi u sklopu redovnog održavanja na deonici petlja Inđija – petlja Batajnica, u smeru Novi Sad –Beograd.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom. Prema informacijama Uprave granične Policije na putnilkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Horgošu 120 minuta na izlazu iz zemlje, na Bogojevu, Rači i Gradini 60 minuta, na Batrovcima 240, a na prelazu Šid 300 minuta. Na ostalim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.