VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Obratite pažnju, RADOVI SU NA SVAKOM ĆOŠKU, pazite GDE KREĆETE
ilustracija, Foto: Aleksandar Čolić

SAOPŠTENO JE

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Obratite pažnju, RADOVI SU NA SVAKOM ĆOŠKU, pazite GDE KREĆETE

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz levu cev tunela Šarani, u smeru ka Beogradu

Objavljeno:

Na Obilaznici oko Beograda, petlja Ostružnica - tunel Straževica, u smeru ka Bubanj Potoku, izvodiće se radovi u pokretu u razdelnom pojasu i na kresanju denivelisanih bankina do 10. decembra, u periodu od sedam do 15 časova, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Saobraćaj u smeru ka Bubanj Potoku na navedenoj deonici tokom izvođenja radova odvijaće se slobodnim saobraćajnim trakama, a saobraćaj u smeru Niš – Novi Sad odvijaće se normalno.

Na auto-putu E-763, petlja Takovo - petlja Preljina, tunel Šarani, izvode se radovi na redovnom periodičnom pregledu tunela i održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima u desnoj cevi tunela Šarani, smer ka Čačku, do danas, do 18 časova.

Havarija, Komunalno, Deligradska, Vodovod, Radovi
foto: Aleksandar Čolić

Saobraćaj se odvija dvosmerno kroz levu cev tunela Šarani, u smeru ka Beogradu. Auto-put E-75, petlja Aleksinački Rudnici - petlja Aleksinac, smer ka Beogradu, radovi na pojačanom održavanju kolovozne trake do 1. decembra.

Saobraćaj se odvija dvosmerno u kolovoznoj traci u smeru ka Nišu. I petlja Aleksinački Rudnici zatvorena za saobraćaj za sve smerove kretanja, osim za isključenje iz pravca Beograda.

Takođe, na deonici Merošina - Prokuplje, izvodiće se radovi na obeležavanju ivičnih traka, trotoara i rasvete sve do 15. decembra, uz povremeno zauzeće jedne saobraćajne trake.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.