GUŽVE KAO U SRED SEZONE: Magistralni put Zlatibor - Užice KOŠMAR za vozače! (FOTO)
Gužva u saobraćaju, Foto: Rina

GUŽVA

GUŽVE KAO U SRED SEZONE: Magistralni put Zlatibor - Užice KOŠMAR za vozače! (FOTO)

- Nismo očekivali da ćemo se zarobiti u ovom haosu.

Objavljeno:

Kraj prazničnog vikenda sa sobom je doneo ogromnu gužvu na magistralnom putu Zlatibor - Užice. Kilometarska kolona vozila formirana je u popodnevnim satima iz pravca Zlatibora, a na stotine vozača našlo se u saobraćajnom kolapsu.

- Nismo očekivali da ćemo se zarobiti u ovom haosu. Imam utisak kao da je špic letnje sezone. Krećemo se usporeno i naš povratak kući pretvorio se u pravu agoniju. Kolonu vozila ne možemo sagledati, izgleda da je krenula seoba Srba sa planina u gradove, samo da stignemo do autoputa, nadam se da nas kolaps neće ponovo zadesiti na ulasku u Beograd, kazao je za RINU Milan Ilić koji se našao u koloni u mestu Sevojno.

Zbog produženog vikenda primećen je i povećan intenzitet na autoputu Miloš kod naplatne stanice u Pakovraću.

1 / 6 Foto: Rina

- Nema većih gužvi na autoputu,a ni zadržavanja. Otvorene su tri naplatne rampe, a gotovo da nema vozila koji koji idu iz smera Beograda. Obilaznica oko Čačka je maksimalno rasterećena dok se kolone stvaraju na samom ulasku na autoput, dodao je Branko Lukić.

Otvaranjem autoputa do Požege, značajno su se smanjile saobrćajne gužve, jer je ranijih godina neretko na naplatnoj stanici u Preljni takođe dolazilo do saobraćajnog kolapsa.

(Espreso/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.