NE PROPUSTITE PRIČU O GRADU NA ČETIRI REKE: Otkrijte sve znamenitosti Valjeva sa Vukašinom u subotu na Kurir tv
Foto: Promo

POGLEDAJTE!

NE PROPUSTITE PRIČU O GRADU NA ČETIRI REKE: Otkrijte sve znamenitosti Valjeva sa Vukašinom u subotu na Kurir tv

Postoji ideja da se od čaršije Tešnjar napravi filmski centar

Objavljeno:

Ne propustite novu epizodu zabavne emisije "Kojekude po Srbiji" u subotu u 13.30 časova.

Vukašin Grozdanić, na svoj jedinistven i zabavan način, ove nedelje dočaraće vam sve znamenitosti i zanimljivosti malog grada ušuškanog u kotlini rekle Kolubare.

Valjevo se smatra jednim od najstarijih naselja u Srbiji, a iznedrio je i veliki broj poznatih ličnosti. U novoj epizodi Vukašin će posetiti upravo Brankovinu, odakle potiče čuvena porodica Nenadović, kao i Desanka Maksimović koja tu i počiva.

Postoji ideja da se od čaršije Tešnjar napravi filmski centar, a vaš omiljeni avanturista, uz pomoć KUD-a Abrašević, uspeo je na trenutak i da režira. Valjevci preporučuju specijalitet za koji Vukašin nije imao hrabrosti, ali je imao smelosti da stane ispred viteza 21. veka.

Na reci Gradac nekada je bilo nekoliko vodenica, a sada radi samo jedna. Vukašin je otkrio i priču o najpoznatijoj, Đedinoj vodenici, koja se nalazi u selu Zlatarić, a zasnovana je na poverenju i posluje po principu "uzmi brašno, ostavi novac".

Ovaj ljupki gradić u zapadnoj Srbiji Vukašin će prikazati na sasvim poseban način, zabaviće vas, nasmejati, a sigurno će probuditi i želju u vama da sami istražite i posetite ovaj grad.

Gledajte smehopis jednog avanturiste svake subote u 13.30 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.