GLASAJTE ZA NAJBOLJU TURISTIČKU MANIFESTACIJU U SREMSKOJ MITROVICI!
Glasanje za "Turistički cvet", Foto: Promo

POBEDNIKA OČEKUJE NAGRADA

GLASAJTE ZA NAJBOLJU TURISTIČKU MANIFESTACIJU U SREMSKOJ MITROVICI!

Vinski park je ove godine organizovan peti put, a ima za cilj da skupi najbolje regionalne proizvođače vina

Objavljeno: 16:09h

Da li ste znali da možete da glasate za najbolju turističku manifestaciju u Srbiji? “Vinski park”, jedna od najvećih regionalnih vinarskih i gastronomskih manifestacija iz Sremske Mitrovice konkuriše za najprestižniju turističku nagradu “Turistički cvet” koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije. Glasanje je počelo 3. novembra i trajaće do 17. novembra. Svako ko smatra da je Vinski park u Sremskoj Mitrovici najbolja turistička manifestacija u Srbiji ove godine, može da glasa putem sajta na sledećem linku https://turistickicvet.rs/glasanje.html.

Vinski park je ove godine organizovan peti put, a ima za cilj da skupi najbolje regionalne proizvođače vina. Održava se na prostoru Gradskog parka u Sremskoj Mitrovici u prijatnom ambijentu među baroknim i klasičnim građevinama. Ove godine je okupio preko 120 izlagača, hiljadu vinski etiketa i oko sedam hiljada posetilaca za jedno veče. Pored toga, svake godine, Vinski park ima posebnog gosta domaćina, što su do sada bili Portugal, Sjedinjene Američke Države i Gruzija sa svojom ponudom vina.

Da biste se podsetili šta je i kako izgleda Vinski park, donosimo vam video, pa ukoliko smatrate da je ovo manifestacija koja zaslužuje da ponese ovu prestižnu nagradu, možete da glasete vrlo brzo i lako putem linka.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.