"LJUBAV TRAJE DOK IMA PARA": Ivanjički kraj kuburi sa MLADAMA, sve više NEŽENJA, najstariji ima 74 godine!
Najstariji neženja, Foto: Printscreen/Youtube/Infoliga

svega ima, samo srodne duše ne

"LJUBAV TRAJE DOK IMA PARA": Ivanjički kraj kuburi sa MLADAMA, sve više NEŽENJA, najstariji ima 74 godine!

Iako se u selu danas mnogo bolje živi, domaćinstva su bogata i ne oskudevaju ni u čemu, žene se teško odlučuju da ljubav potraže dalje od urbane sredine

Objavljeno:

U podnožju ivanjičke planine Mučanj svega ima - krompira, malina, prirodnih lepota kao nigde u Srbiji, vrednih i poštenih ljudi, samo nema žena. Najstariji neženja ima 74. godine i kaže da je čovek srećan jedino ako u životu nađe srodnu dušu.

Pokušavali su momci iz ovog kraja da oforme porodicu, nađu ženu za sebe ali nažalost sve je bilo kratkog daha, tačnije ljubav je trajala dok je bilo para, prenosi Infoliga.

Iako se u selu danas mnogo bolje živi, domaćinstva su bogata i ne oskudevaju ni u čemu, žene se teško odlučuju da ljubav potraže dalje od urbane sredine. Ovi gorštaci umesto toplog zagrljaja i kafe u dvoje vreme provode uz televizor, a utehu im pruža netaknuta priroda i slikoviti pejzaži koji lepotom mogu da zacele i najusamljenije duše.

- Teško mi je da živim sam, šta da ti kažem. Ima da se jede, ali treba spremiti. kada sam bio mlad, nisam razmišljao. Ima nas mnogo neoženjenih na ovom području. Pokušao sam na svaki način da se oženim. Dovedem ih ovde, budu par meseci, onoliko koliko ima para i odu - kaže Nedeljko Aničić.

(Espreso / Infoliga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.