SPEKTAKL U SREMSKOJ MITROVICI: Na hiljade stanovnika uživalo uz Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića!
Ilustracija, Foto: Sremska Mitrovica živi

kakva atmosfera

SPEKTAKL U SREMSKOJ MITROVICI: Na hiljade stanovnika uživalo uz Neleta Karajlića i Stefana Milenkovića!

Sve generacije su uživale u simbiozi zvuka koji su Nele i Stefan doneli na scenu

Objavljeno: 14:37h

Baš kako su najavili, Dr Nele Karajlić i Stefan Milenković su održali spektakl u Sremskoj Mitrovici, gde su na Trgu Ćire Milekića održali svoj koncert Rock El Clasico, a mi vam donosimo video sa ovog događaja. Muzika je ispunila ovaj grad, a na hiljade ljudi je uživalo u klasičnim notama Stefanove violine spojenih sa pesmama koje je izvodio Nele. Zajedno su doneli spoj perfekcionizma sa sarajevskim šmekom, a njihiova zajednička neverovatna energija doprla je do publike.

Grad Sremska Mitrovica u novembru obeležava svoj dan, stoga je ceo mesec koncipiran kao program Novembarski dani u sklopu čega je održan i ovaj koncert, koji je obradovao Mitrovčane i sve drage goste zahvaljujući kompaniji “Metalfer” koja posluje u ovom gradu. Organizatori su mislili i na najmlađe, stoga je za njih osmišljen poseban “funpit” nazvan FIP - first important person, jer na ovaj način se među njima razvija “koncertna kultura”.

1 / 6 Foto: Sremska Mitrovica živi

Sve generacije su uživale u simbiozi zvuka koji su Nele i Stefan doneli na scenu, a pratili su ih muzičari, kako bi Nele rekao, koji prate Stefana sa notama i oni koji prate njega bez nota. U pitanju je sastav GRMI - gudačka reprezentacija mladih instrumentalista sa dobro isprobanim izvođačima roka i panka. Koncert je trajao dva sata, a energija, doživljaj i zvuk koji je doneo će sigurno ostati za pamćenje.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.