SKANDAL U PROGRAMU! VODITELJKA SE RASTOČILA OD RANOG JUTRA? Cela nacija je gledala u ČUDNOM stanju (VIDEO)
Voditeljka, Foto: Printscreen/youtube/Youori

BRUKA

SKANDAL U PROGRAMU! VODITELJKA SE RASTOČILA OD RANOG JUTRA? Cela nacija je gledala u ČUDNOM stanju (VIDEO)

Da nekad ne umeju da održe samokontrolu dokaz je izlaganje voditeljke koja nije uspela ni da završi blok emisije od smeha

Objavljeno:

Gafovi srpskih voditeljki postali su sve učestaliji, a tako su i sve veća razonoda za korisnike društvenih mreža. Gledaocima naravno ništa ne promiče, oni svaki "smešan" snimak arhiviraju, a on vremenom postane viralan.

Omaške i lapsusi na televiziji se dugo pamte, a postali su večiti izvor zabave na društvenim mrežama. Lapsusi voditelja česta su pojava, posebno u programu uživo. Ovakve provale su jednostavno deo televizijske istorije.

Da nekad ne umeju da održe samokontrolu dokaz je izlaganje voditeljke koja nije uspela ni da završi blok emisije od smeha.

Prvo je započela sa “ne sedajte za auto”, da bi onda krenula ispočetka “ne sedajte da vozite automobil dok ste u alkosu”, pa onda – treća sreća, i pokušaj sa pravim terminom “alkoholnom stanju”. Zatim je spomenula domaću rakiju, ali nije baš najrazgovetnije izgovorila svoju misao jer nije mogla da se suzdrži od smeha.

Da stvar bude još gora, ovo se dešava u jednom jutarnjem programu televizije koja ima nacionalnu frekvenciju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.