"UPOZNALI SMO SE KAD SAM TRESLA KRPU KROZ PROZOR": Moderna srpska popadija otkrila sve o popadijskom životu (FOTO)
Ivana Popović, Foto: Printacreen/Youtube

NESVAKIDAŠNJE

"UPOZNALI SMO SE KAD SAM TRESLA KRPU KROZ PROZOR": Moderna srpska popadija otkrila sve o popadijskom životu (FOTO)

O životu u njihovoj porodici, govorila je moderna srpska popadija

Objavljeno:

Otac Predrag Popović, poznat kod vernika i kao otac Peđa, moderan je sveštenik koji na svom You Tube kanalu i Instagramu deli duhovne pouke.

Njegove reči na temu materijalnog bogatstva, vaspitanja dece ali i ljubavi često se citiraju, a on je svoju srodnu dušu upoznao na nesvakidašnji način - ugledao ju je na prozoru studentskog doma.

O tome, kao i o životu u njihovoj porodici, govorila je moderna srpska popadija, Ivana Popović.

"Upoznali smo se kao studenti, i kao što već znate, kad sam tresla krpu kroz prozor u studentskom domu na Karaburmi", rekla je Ivana dodajući da su se prvi put videli tako što je ona bila u jednoj sobi a Predrag u drugoj pošto je svratio u posetu svojim koleginicama. Venčali su se, i dobili troje dece kroz brojna iskušenja.

1 / 3 Foto: Youtube printscreen/Otac Predrag Popović

"Imali smo mnogo iskušenja u rađanju naše dece, ali to se sve dešava sa razlogom. Uvek naučimo nešto novo. Bude tako velikih borbi. Prvo se rodila se Teodora a onda i mali Pera, u sedmom mesecu trudnoće, sa kilogram i 400 grama, koji je potom kao i svako prevremeno rođeno dete imao brojnih problema, a onda i Pavle, za kog je doktorka u drugom mesecu rekla da plod nije živ i poslala me na kiretažu. Zahvaljujući Svetoj Petki i molitvama, Pavle se rodio živ i zdrav", ispričala je Ivana koja se za dvadeset godina braka sa porodicom selila čak 14 puta.

"Decu smo naučli da se ne vežu za mesta u kojima živimo", rekla je Ivana koja sina stalno vozi na trenige.

"Najmlađi Pavle najviše od svih voli da vozi traktor, sve zna gde šta stoji i voli da radi poslove oko voća. Petar je fudbaler, mama ga vozi na treninge već 9 godina, a fudbal ne volim i ne zanima me, ali ih učimo da rade ono što vole. Ćerka Teodora je preslikani otac Predrag, prepuna je talenata i "uvek je još", nešto novo je zanima, ali konačno je pronašla sebe u hemiji", kaže Ivana i priznaje da odluke donosi otac.

"Odluke donosi otac. Pola godine mi je trebalo da shvatim da ne treba ja da se pitam. Ja uopšte više ne mislim. Ako žena ima divan brak, divnog supruga i normalnog čoveka pored sebe uopšte ne treba da misli, njeno je samo da se moli Bogu", rekla je popadija.

(Espreso / Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.