PORUKA LEVIJATANA SRBIJI: Predstavljaju NAS kao nasilnike, a nisu im problem mučitelji životinja! (VIDEO)
Foto: Levijatan

ESPRESO intervju

PORUKA LEVIJATANA SRBIJI: Predstavljaju NAS kao nasilnike, a nisu im problem mučitelji životinja! (VIDEO)

Njegovo udruženje za zaštitu životinja izazvalo je buru na društvenim mrežama, a on za Espreso.co.rs otvoreno govori o prozivkama da su nasilnici, iako im je jedini cilj da pomognu životinjama
Objavljeno:

Od kako je juče Espreso.co.rs pisao o udruženju Levijatan, koje je fotografijom sa fantomkama skrenulo pažnju na sebe, interesovanje ni medija, ni javnosti za njih ne manjka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

NE DIRAJ ŽIVOTINJE, NAĆI ĆEMO TE: Istina o udruženju LEVIJATAN, likovima u fantomkama koji su UZDRMALI SRPSKU JAVNOST! (FOTO)

- Ne dirajte životinje, naći ćemo vas - napisali su na Fejsbuk objavi koja je privukla pažnju i Fejsbuk korisnika i medija.

Iako dobijaju podršku da se obračunavaju sa onima koji najbrutalnije zlostavljaju nedužne životinje, postoje i oni koji ih prozivaju da su nasilnici, a i kopaju po profilu predsednika udruženja kako bi ga predstavili kao "lošeg momka" i "kriminalca". On za Espreso.co.rs, ekskluzivno, priča svoju stranu priče o udruženju Levijatan.

Pogledajte video intervju u kom Pavle B. ispred Levijatana otkriva istinu o udruženju koje je podiglo prašinu:

- Napadaju nas u medijima da smo nasilnici, ali to je zamena teza. Slike sa fantomkama su marketinški trik! Problem je slikati se sa maskama i napisati poruku "Ne maltretiraj životinje", a nije problem zlostavljati životinje. One se svaki dan na brutalan način muče i maltretiraju zarad uvrnute, bolesne zabave - kazao je predsednik Levijatana u video intervjuu za Espreso.co.rs.

Levijatan je skup mladih ljudi, bunt, način da iskažemo da se skupilo mnogo bolesti, a neko to banalizuje i zove nas kriminalcima, kaže on.

- Ako iko ima išta protiv mene pravno, pa tu je policija, tužilaštvo, pa ne bi me pustili da hodam slobodno - pita se Pavle.

Kaže da su oni koji muče životinje ljudi koji ne znaju da reše svoje frustracije, pa ih rešavaju nasiljem nad nevinim bićem.

- Poruka za njih je jasna: ne radite životinjama ono što ne biste voleli da neko radi vama - kaže on za Espreso.

Ostatak intervjua pogledajte u video snimku.

Bonus video:

Sanda čita tvitove o sebi

(A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.