SRELI SMO ŽIVU LEGENDU NA STANICI U GORNJEM MILANOVCU! Evo kako danas izgleda ona ljudina "KOME DUZME PRASE?"!
Milan Mirković, Foto: Espreso, Printscreen

Milan MIrković GLAVOM I BRADOM

SRELI SMO ŽIVU LEGENDU NA STANICI U GORNJEM MILANOVCU! Evo kako danas izgleda ona ljudina "KOME DUZME PRASE?"!

Gde je danas Marković, mnogi su se pitali

Objavljeno: 13:58h

Nema Srbina na kugli zemaljskoj koji nije čuo za Milana Mirkovića i njegovu izjavu: "Kome duzme prase?".

Ova legendarna scena na TV B92 pojavila se sasvim nenadano, neke tamo 2015. godine, kada je reporter pričao sa meštanima jednog srpskog sela, a kojima je i doneo vest da bi zbog pretplate mogli da im zakucaju na vrata sudski izvršitelji koji bi im zatim uzimali stoku i živinu, ako nemaju da plate.

Tako je i legenda Milan Mirković ušao u srpsku istoriju sa svojim jasnim stavom, a sutra da uđe i u udžbenike ne bismo se bunili.

Na pitanje novinara šta bi uradili da im sudski izvršitelj dođe i odradi svoje Marković je odgovorio: " Kome da uzme prase, kad ga on bude napravio može i da ga nosi", reče on, a cela Srbija se ismejala kao nikad do tada.

Gde je danas Mirković, mnogi su se pitali. Reporter Espresa ga je sreo na stanici u Gornjem Milanovcu, gde je sa cigarom u ruci i vedrog duha pričao sa meštanima, a jedan od njih ga je i zamolio da zapeva, njemu to nije palo teško, pa je pustio glas.

Milanče se malo promenio, ali verujemo da je ostao pri svom stavu da sudski izvršitelji mogu d anose prase kad ga budu napravili oni sami!

1 / 5 Foto: Printscreen B92, Espreso

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.