POMOZIMO ALEKSANDRI (27) DA POBEDI ZLOĆUDNI KARCINOM NA MOZGU: Hitno potreban NOVAC za LEČENJE!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Budi human

1360 na 3030

POMOZIMO ALEKSANDRI (27) DA POBEDI ZLOĆUDNI KARCINOM NA MOZGU: Hitno potreban NOVAC za LEČENJE!

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru

Objavljeno:

Aleksandri Dinić (27) iz Sremske Mitrovice u maju ove godine otkriven je tumor mozga i potrebno je što pre skupiti 200.000 evra kako bi započela lečenje.

Prve simptome Aleksandra je osetila 2020. godine da bi dve godine kasnije putem magnetne rezonance saznala da boluje od zloćudnog karcionoma na mozgu - Glioblastomu WHO gradus 4.

U maju, Aleksandra je sve učestalijih i intenzivnijih glavobolja otišla na pregled, a magnetna rezonanca je pokazula veliku promenu na mozgu nakon čega je hitno hospitalizovana.

Aleksandra Dinić
foto: Privatna arhiva

U junu, na neurohirurškoj klinici u Beogradu, Aleksandri je uzet uzorak za patohistološku analizu. Nakon par nedelja analiza je pokazala da se radi o visokogradnom difuznom gliomu, koji nažalost nije operabilan.

Dodatne genetske analize rađene u inostranstvu su pokazale da se radi o zloćudnom karcinomu - Glioblastomu WHO gradus 4.

Kako su sve opcije za lečenje u Srbiji iscrpljene neohodno je što pre nastaviti lečenje u inostranstvu na jednoj klinici gde će se nakon sprovedenih analiza odrediti ciljana terapija za Aleksandru a nakon toga i izraditi vakcine od njenog tumorskog tkiva, navodi se na sajtu Fondacije "Budi human".

Aleksandra Dinić
foto: Printscreen/Budi human

Kako je u ovoj borbi vreme od ključnog značaja, porodica moli sve ljude dobre volje da svojim donacijama pomognu Aleksandri da pobedi ovu opaku bolest!

Sredstva su joj potrebna za lečenje u inostranstvu, terapije, specijalističke preglede i analize, putne i troškove smeštaja tokom lečenja.

Za Aleksandrin život! Budimo humani!

Pomozimo Aleksandri!

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001468223-53

Uplatom na devizni račun:

160-6000001468323-44

IBAN:

RS35160600000146832344

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.