MTEL postao i mobilni operator u Severnoj Makedoniji
Foto: Angel Angelovski.

NOVINA

MTEL postao i mobilni operator u Severnoj Makedoniji

Ponuda koju je MTEL od sada nudi korisnicima osmišljena je prema potrebama i željama građana, kao i prema osobenostima domaćeg telekomunikacionog tržišta

Objavljeno:

MTEL, član Telekom Srbija grupe, od danas počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji – mobilnu telefoniju i internet, kao i pakete usluga koje uključuju i satelitsku televiziju. MTEL na ovaj način proširuje svoju ponudu vrhunskih servisa i ekskluzivnih digitalnih sadržaja, koji korisnicima nude drugačije iskustvo u domenu telekomunikacija.

Ponuda koju je MTEL od sada nudi korisnicima osmišljena je prema potrebama i željama građana, kao i prema osobenostima domaćeg telekomunikacionog tržišta.

„Za ovih godinu dana, koliko smo prisutni na tržištu, korisnici su imali priliku da nas upoznaju, da isprobaju uslugu i podršku koju im pružamo. Od danas mogu da nam se obrate za vrhunsko iskustvo mobilne telefonije i interneta, televizije i paketa usluga. Posebno bih korisnicima skrenuo pažnju na našu ponudu u pripejd segmentu, za koju smo uvereni da će predstavljati pravo osveženje na tržištu. Izdvaja nas, takođe, i ponuda digitalnih servisa - naši korisnici će moći da dobiju ekskluzivan pristup dvema aplikacijama mPlay TV i balkanmyusic koje nude najbolji izbor zabavnog sadržaja, kako serijskog programa i filmova, tako i atraktivne muzike“, izjavio je generalni direktor MTEL-a Marko Lopičić. Telekom Srbija grupa, u oviru koje posluje i MTEL, nastoji da na svakom tržištu na kojem posluje ponudi kvalitetne usluge i vrhunsku ponudu, uvek iznova poboljšavajući iskustvo korisnika.

1 / 3 Foto: Angel Angelovski.

Povodom početka pružanja usluga mobilne telefonije, generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je ukazao da MTEL dolazi iz porodice regionalnog lidera, što će se svakako pozitivno odraziti i na kvaliltet ukupne ponude na tržištu.

„Izdvaja nas dobro poznavanje poslovanja u ovom regionu, jer pružamo usluge i ekskluzivne sadržaje putem multimedijalnih platformi na celom području, od Makedonije do Slovenije. Od MTEL-a ubuduće treba očekivati nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i širenje mreže lokalnih partnera. Telekom Srbija je u ovom trenutku u velikoj ekspanziji. Dok ovde počinjemo da nudimo nove usluge, istovremeno širimo delatnost naših zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a plan je da uskoro budemo priustni na tržištama u Nemačkoj i SAD“, rekao je Vladimir Lučić.

Telekom Srbija grupa već pruža usluge u oblasti mobilne telefonije, interneta i televizije za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Kompanija konstantno nastoji da svojim korisnicima predstavi nove koncepte usluga, da unapredi iskustvo kroz inovativnu ponudu, ali i da bude pokretač razvoja kako lokalnog, tako i regionalnog tržišta ka potpunoj digitalnoj transformaciji.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.