MUZIČKI SPEKTAKL U SREMSKOJ MITROVICI: Stefan Milenković i Nele Karajlić predstavljaju Rock El Clasico
Koncert, Foto: Promo

KONCERT

MUZIČKI SPEKTAKL U SREMSKOJ MITROVICI: Stefan Milenković i Nele Karajlić predstavljaju Rock El Clasico

Ceo mesec novembar u ovom gradu je svečarski, upravo zbog Dana grada, pa će programi koje su pripremili ustanove i organizacije biti veoma raznovrsni

Objavljeno:

“Rock El Clasico” - muzički spektakl svetski poznatog violiniste Stefana Milenkovića i dr Neleta Karajlića zabaviće stanovnike Sremske Mitrovice, ali i sve njihove drage goste. Koncert će biti održan u sredu, 2. novembra sa početkom u 19 časova na centralnom gradskom Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici.

Koncert je poklon Grada Sremska Mitrovica njegovim sugrađanima povodom predstojećeg Dana grada i gradske slave Svetog Dimitrija (Mitrovdana), a organizovan je uz pomoć prijatelja, kompanije “Metalfer” koja posluje u ovom gradu. Ceo mesec novembar u ovom gradu je svečarski, upravo zbog Dana grada, pa će programi koje su pripremili ustanove i organizacije biti veoma raznovrsni.

Promo
foto: Promo

Jedan od najboljih violinista na svetu zajedno sa predstavnikom najboljeg jugoslovenskog rock pokreta, novog primitivizma, će napraviti zasigurno odličan muzički spektakl i koncert za pamćenje. Svi koji žele da se pridruže Mitrovčanima u zabavi i slavlju su dobrodošli 2. novembra na Trg Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.