Vulin ima vest koja će obradovati sve pušače!
Foto: Nemanja Pančić

Ministar o duvanu

Vulin ima vest koja će obradovati sve pušače!

"U pitanju je mišljenje jedne savetodavne grupe i mogu slobodno da kažem da vlada Republike Srbije ne razmatra mogućnost potpune zabrane pušenja" rekao je Vulin
Objavljeno:

Vlada Srbije ne razmatra mogućnost potpune zabrane pušenja na javnim mestima i nema potrebe da se tako nešto uradi, izjavio je danas ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

" Zakon o potpunoj zabrani pušenja na javnim mestima nije deo mog resora, ali kao što znate, potpuna zabrana pušenja nije nikakva odluka nijednog ministarstva, niti je formirana čak ni radna grupa koja može da pravi takav zakon. U pitanju je mišljenje jedne savetodavne grupe i mogu slobodno da kažem da vlada Republike Srbije ne razmatra mogućnost potpune zabrane pušenja" rekao je Vulin.

On ističe da, po njegovom missljenju, nema nema potrebe da se tako nešto uradi, te da smatra da je zakonska regulativa za tu oblast dobra i da dobro funkcioniše u našim ugostiteljskim objektima.

"Ne vidim razlog zašto bi se zabranjivalo pušenje na celoj teritoriji Srbije, u svakom našem restoranu. To je, dakle, mišljenje jedne grupe, koja nije nikakav državni organ, a pogotovo to nije mišljenje vlade Republike Srbije", naglasio je Vulin.

BONUS VIDEO:

Kafana Zlatna moruna - mesto gde je Princip igrao bilijar i planirao atentat

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.