MARKO DŽEK IZ POŽAREVCA JE NOVA INTERNET SENZACIJE: Tvrdi da je FRAJER I PO, ali mu se SVI SMEJU! (VIDEO)
Marko Džek, Foto: Printscreen/tiktok/marko.jack

novi učitelj zavođenja

MARKO DŽEK IZ POŽAREVCA JE NOVA INTERNET SENZACIJE: Tvrdi da je FRAJER I PO, ali mu se SVI SMEJU! (VIDEO)

Njega na TikToku prati skoro 12.000 ljudi, a on im gotovo svakodnevno otkriva "trikove" kojima osvaja devojke

Objavljeno:

Marko iz Požarevca postao je senzacija na internetu, a njegovi klipovi nasmejali su brojne korisnike društvenih mreža.

Ukoliko koristite Tviter, TikTok ili Instagram sigurno ste "naleteli" na njeha. Skoro preko noći postao je pravi hit i to zahvaljujući snimcima u kojima kaže da devojke na njega "padaju" zbog osmeha i harizme i da ih nikada ne osvaja parama.

Njega na TikToku prati skoro 12.000 ljudi, a on im gotovo svakodnevno otkriva "trikove" kojima osvaja devojke.

On ističe da nikada neće biti "muškarac koji nudi novčanik pun para i skupe automobile". "Neko nudi skupe nekretnine, pun novčanik para, skupe automobile. Ja nudim za nju moj osmeh na licu, intelekt, harizmu, moju dobrotu. Nudim sebe, a ne novac, a ne materijalne stvari. Ako te ja osvojim, želim da te osvojim zbog sebe samog, a ne zbog materijalnih stvari", rekao je Marko u jednom snimku u kom dramatično skida naočare za sunce.

Marko je još jednim snimkom kupio pažnju gledalaca. Korisnici društvenih mreža najviše vremena poklonili su videu u kom skida svoju majicu, nakon što pukne prstima. "Mogu li da vas pitam nešto? Šta će da se desi ako puknem prstima ovako? Desiće sa magija", rekao je Marko koji je pokazao svoje telo i namignuo u kameru.

Kao po običaju, srpskim tviterašima ništa ne može da promakne, pa su tako i Marka okarakterisali kao tip muškarca kojeg odbiješ, a on kaže: "Ne znaš šta propuštaš".

"Jako me je sramota da ovo gledam, ali ovo je onaj lik što te smara do besvesti glupostima", "Žene, bežite od ovakvih", "Ako je ovo oglas, neka mu neko kaže da će ostati sam do kraja života", neki su od komentara na Tviteru.

Pogledajte deo kada Marko "zapucketa prstima":

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.