SRBINA ŽENA UHVATILA U TROJCI: Postavio je 1 PRAVNO PITANJE i dobio NAJJAČE odgovore: "Imaš pravo na temelj"...
ilustracija, Foto: Društvene mreže, Profimedia

da li je realno

SRBINA ŽENA UHVATILA U TROJCI: Postavio je 1 PRAVNO PITANJE i dobio NAJJAČE odgovore: "Imaš pravo na temelj"...

Na kraju krajeva ćete se razvesti u svakom slučaju, ali deo oko podele imovine je nekako najkomplikovaniji u celoj priči, ako nemate dece tek onda

Objavljeno:

Razvodi braka sve su češća pojava u Srbiji, a ako nije sporazuman već po tužbi, to ume itekako da se oduži i iskomplikuje.

Na kraju krajeva ćete se razvesti u svakom slučaju, ali deo oko podele imovine je nekako najkomplikovaniji u celoj priči, ako nemate dece tek onda.

Tako je jedan korisnik Fejsbuka odlučio da pomoć potraži u grupi za "pravna pitanja" i tamo podelio svoj problem. Naime, ovaj čovek je ženu varao nekoliko puta i to u njenoj rođenoj kući, poslednji put je organizovao "trojku" i ona je bila kap koja je prelila čašu. Trenutno je u procesu razvoda, pa se pita šta će biti sa kućom.

- Želeo bi stručno pitanje. Žena i ja smo u braku 8 godina, ja sam inače kod nje u kući i uhvatila me u prevarama nekoliko puta i oprostila mi je, a zatim kroz nekoliko godina ponovo me uhvatila nekoliko puta zaredom i nekako i preko toga svega je prešla i zadnji put me uhvatila sa dve devojke i naravno nije htela da pređe preko toga jer su 19 godina, navodno zbog toga i sad smo mi u razvodu i ja tražim pola kuće i da li imam prava na pola kuće njene? Molim bez osude.

Ova ovjava se iz Fejsbuk grupe prenela na Tviter i tamo je eksplodirala. Čoveku su inače ostavili skoro 5.000 komentara ispod objave.

- Ma umi celu kuću ako možeš, vidiš da žena i prašta i daje.

- Ma niko nema pravo da traži pola od ičega tuđeg. Da su stekli u braku pa ni po jada. Ovako može da se ojesi.

- Naravno brate celu kuću da traži i alimentaciju za svoje izdržavanje, jer prolazi kroz stres. Mislim da će mu upaliti kod te glupače...

- Ja kažem da ja ta žena luda što mu oprostila i prvi put!

- Imaš pravo na temelje od kuće.

- Pa, ima s obzirom sta je sve tolerisala. Ovo je jedino očekivano i realno.

- Ma ili cela, ili ništa. Jer gde će čovek?

- Ja kontatujem da je on j*bač materijalista.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.