OTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG TIGRA: Da li je još uvek živ i da li je baš on u Cecinom spotu? (FOTO)
Foto: Profimedia

otkriveno!

OTKRIVENA TAJNA ARKANOVOG TIGRA: Da li je još uvek živ i da li je baš on u Cecinom spotu? (FOTO)

Čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza...
Objavljeno:

Nema osobe koja se na pomen Arkanovog imena ne seti fotografije na kojoj on drži malog tigra.

Ipak, nikada nije bilo poznato otkud mladunče sa njim i zašto je imao tigra za ljubimca?

Na Fejsbuk grupi Legende devedesetih, objavljen je post u kojem je objašeno kada se mladunče pri put pojavilo u Ražnatovićevom društvu, kao i gde je kasnije završilo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, mladunče tigra počelo je da pravi društvo Arkanovoj Srpskoj dobrovoljačkoj gardi još u vreme Vukovara. Tigar se premijerno pojavio na čuvenoj fotografiji na kojoj ga drži komandant Željko, dok se u pozadini vide saborci sa fantomkama naoružani do zuba.

Ova slika se brzinom tigra našla na naslovnim stranicama najpoznatijih inostranih dnevnih novina željnih saznanja o glavnim junacima srpsko-hrvatskog rata. Tada su Arkanovi dobrovoljci nazvani Tigrovi.

Kada se Legija pridružio Arkanovoj Gardi, počeo je posebnu obuku regruta koji su pre toga prošli obuku Borislava Pelevića. Unapređeni gardisti su nazvani Super Tigrovi.

OTKRIVENE TAJNE DEVEDESETIH Ovo su Arkanove zveri koje su postale serijske ubice (FOTO)

Nije poznato da li je isti tigar gostovao u Cecinom spotu za pesmu „Monotonija", ali bio je dokaz da je „tigromanija" zahvatila sve iz Arkanovog okruženja.

Tako se danas kik-boks klub iz Jagodine zove „Palmini tigrovi", a „Tigar" je i ime jednog jagodinskog restorana. Takođe se i Ražnatovićev sin Veljko na društvenim mrežama potpisuje kao ArkTigar.

Kako se pričalo, čuveni tigar je zapravo bio tigrica pod imenom Maza i sa ratišta je Arkan doneo Vuku Bojoviću u Beo Zoo vrt.

DO SAD NEVIĐEN PRIZOR: Arkan i Legija zajedno u UNIFORMI TIGROVA! (FOTO)

Skoro se pojavila lažna vest u satiričnom portalu "Zona sumraka" o smrti upravo tog tigra koga su u tekstu nazvali Nelson. Ni navodna izjava za te novine Dejana Milićevića kako je Nelson pobedio na audiciji za spot u konkurenciji 7 drugih tigrova, nije sprečila neke da poveruju u tu "vest".

BONUS VIDEO: Izbori sve bliži, spisak sve duži! Ko sve želi da bude PREDSEDNIK SRBIJE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.