"TRAŽI SE KONOBARICA S VELIKIM..." Sraman oglas za posao kruži internetom, PONIŽAVAJUĆE ZA SVAKU ŽENU (FOTO)
Oglas za posao, Foto: Printscreen/Reddit

strašno

"TRAŽI SE KONOBARICA S VELIKIM..." Sraman oglas za posao kruži internetom, PONIŽAVAJUĆE ZA SVAKU ŽENU (FOTO)

Naime, jedan od korisnika podelio je sliku oglasa za posao konobarice

Objavljeno: 08:20h

Nismo sigurni u to da li je ovaj oglas za posao samo neslana šala, ali komentari ispod objave koja je osvanula na društvenoj mreži Reddit svakako nisu na mestu.

Naime, jedan od korisnika podelio je sliku oglasa za posao konobarice.

"Traži se konobarica s velikim sisama, radno iskustvo nije potrebno", piše na tabli za koju se samo može pretpostaviti da je uslikana ispred nekog lokala. S obzim na to da lokacija nije podeljena, možemo da naslutimo da postoji mogućnost da se neko našalio, kako bi izazvao reakcije, ali nismo očekivali pozitivne reakcije i opšte odobravanje od strane suprotnog pola.

"Ne pada mi na pamet koje druge kvalifikacije bi trebalo posedovati", napisao je jedan korisnik, dok je drugi pojasnio da je ovaj čovek bar iskren, a da drugi raspišu konkurs za kvalifikovane konobare, a prime "malu sa najvećim guzovima".

Redit
foto: Printscreen/Reddit

"Pošteno. Nije tu ništa krindž prijatelju. Nećeš sigurno zaposliti nekog klinca sa napadima panike što gleda crtane filmove na japanskom", napiso je još jedan od pratilaca, dok se četvrti pitao štao uopšte treba da ima konobarica osim pomenutih atributa.

Prilično sam sigurna da bi konabarica trebalo da bude prijatna, vredna, blagonaklona i odmerena,. Zatim vešta sa "tacnom", vešta u multitaskingu, komunikativna, dobrog pamćenja, ali i poštena, bez tendecije da vas pokrade svaki put kad obrnete nekoliko tura pića.

Čini mi se da nijedna navedena osobina, pomenutim komentatorima nije pala na pamet, pa je samo jedan komentator izneo mišljenje da je ovo odvratno i postavio pitanje gde se nalazi lokal, jer pod ovim uslovima u njega nikada ne bi ušao. Na našu žalost, odgovor nije dobio, a komentari podrške gazdi su se nastavili..

Vrlo često, pesimistički nastrojena, verujem da se njima ne može objasniti baš mnogo, pa ću rado primeniti isti princip.

Zato bih ovim putem volela da nađem molera sa izraženim bicepsima i prodorno plavim očima. Bilo bi fer da bude visok i da mu se ne nazire pivski stomak. Nadam se da će druge žene takođe početi da primenjuju ovaj metod, bar dok ovaj oglas o konobarice i zvanično ne prestane da bude smešan širokoj "muškoj" publici.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.