SNIMAK OTKRIO FIREROVE SLEDBENIKE: Lepili prostorije Inicijative mladih porukama da su IZDAJNICI (VIDEO)
Foto: Youtube printscreen / Insajder Video

snimak ne laže!

SNIMAK OTKRIO FIREROVE SLEDBENIKE: Lepili prostorije Inicijative mladih porukama da su IZDAJNICI (VIDEO)

Nekoliko pripadnika Nacionalnog srpskog fronta, ekstremne desničarske organizacije čiji je nezvanični vođa Goran Davidović Firer, nalazi se među osobama koje su u Beogradu oblepile prostorije Inicijative mladih porukama da su izdajnici, preneo je danas portal Insajder.net
Objavljeno: 16:08h

Taj portal objavio je video snimak sa sigurnosnih kamera, koji je dobio od Inicijative mladih za ljudska prava, na kome se jasno vide lica osoba koje su u petak ostavile poruke na vratima prostorija te nevladine organizacije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na snimku se vidi kako desetak osoba bez ikakvog skrivanja lica dolazi do vrata Inicijative i ostavlja džakove sa lažnim novčanicama, kao i nalepnice sa porukama "strani plaćenici", preneo je portal.

Novinari Insajdera utvrdili su da se na snimku vidi nekoliko pripadnika Nacionalnog srpskog fronta, čiji je nezvanični vođa Goran Davidović Firer, nekadašnji lider zabranjene fašističke organizacije Nacionalni stroj.

Inicijativa mladih za ljudska prava saopštila je u subotu da su šestorica mladića izlepila poruke mržnje na vrata njihove kancelarije u Beogradu i da ih novi napad ne iznenađuje, jer je vlast poslala jasnu poruku da će "prebijanje njihovih aktivista" na tribini u Beški proći nekažnjeno. Prema Inicijativi, "krupni mladići tukli i šutirali mladiće i devojke koji su zviždali zločincu Veselinu Šljivančaninu koji je govorio na tribini u Beški".

Više opozicionih partija i nevladinih organizacija ocenilo je da je napad na kancelariju Inicijative direktna posledica delovanja i javnog govora premijera Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

Bonus video:

Iz Inicijative mladih za ljudska prava za Espreso.co.rs o incidentu u Beškoj

(Espreso.co.rs / Beta / Insajder)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.