NAJNOVIJA VEST VEZANA ZA PRUGU BEOGRAD - NOVI SAD: Objavio ju je MINISTAR
Foto: Profimedia

oglasio se

NAJNOVIJA VEST VEZANA ZA PRUGU BEOGRAD - NOVI SAD: Objavio ju je MINISTAR

Na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, kod Nove Pazove u ponedeljak uveče, ukradene su „čvrste tačke“ kontaktne mreže na sva četiri koloseka

Objavljeno: 11:52h

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je za Tanjug da će sutra ujutru na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, gde su zbog krađe delova na kontaktnoj mreži na delu pruge uvedene lagane vožnje, biti normalizovan saobraćaj i brzina vozova vraćena na 200 kilometara na sat.

Pruga
foto: Printscreen/Youtube/Luka Vučković

„Danas i juče tokom celog dana, kao i tokom cele noći, naši radnici su radili na otklanjanju štete nastale usled posledica teške krade na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad. Sutra ujutru će brzine ponovo biti 200 kilometara na sat, a vozni red kao što je to bilo pre počinjenih kriminalnih akata“, rekao je Momirović.

Kaže da je to važno za sve ljude koji putuju vozom na posao ka Beogradu ili Novom Sadu.

„Nećemo se zaustaviti dok bahati počinioci ne budu uhapšeni, procesuriani i dok ne budu odgovarali za svoja kriminalna dela prema imovini države Srbije“, poručio je ministar Momirović.

Na brzoj pruzi Beograd – Novi Sad, kod Nove Pazove u ponedeljak uveče, ukradene su „čvrste tačke“ kontaktne mreže na sva četiri koloseka, zbog čega su na delu između Stare i Nove Pazove uvedene tzv. lagane vožnje, sa brzinama vozova 20 do 30 kilometara na sat.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.