DINAMIKA MEKA I MIRNOĆA JOGE
Marko Ilić, Foto: Promo

MCDONALD'S

DINAMIKA MEKA I MIRNOĆA JOGE

Rad u Meku je posebno dobar za ljude koji tek počinju da rade, za srednjoškolce ili studente

Objavljeno:

Držanje časova joge i rad u McDonald’su deluju nespojivo, ali samo na prvi pogled. Nedavno smo upoznali Marka Ilića, koji ima 26 godina i radi u Meku u Beo Shoping centru. Dok nas je usluživao čuli smo ga kako sa koleginicom priča o jogi, pa smo bolje oslušnuli i dok nam je spremao i pakovao porudžbinu pitali smo ga da li je možda instruktor joge, on je zamolio da sačekamo jer mu se smena završava za deset minuta i onda će popričati sa nama. Dok smo mi uživali u našem Mek obroku, pridružio nam se Marko i otkrio kako je instruktor joge započe svoj rad u popularnom lancu brze usluge.

“Oglas za posao sam video na društvenim mrežama, a u tom trenutku sam imao slobodno vreme sredinom dana, pa sam pomislio kako bi mom ličnom balansu trebalo baš nešto tako kao što je rad u Meku, dinamika koja bi posao instruktora joge i časova joge koji totalno umiruju učinili dinamičnijim i kako bi moj karakterni balans bio potpuno ostvaren. Tako sam u decembru prošle godine počeo da radim u Meku.

Uglavnom radim na servisu, a to znači da pakujem hranu ili sipam piće, uzimam porudžbine od gostiju ili radim naplatu na kasi. Ono što mi se najviše sviđa jeste dinamika koju sam pominjao, stalno se nešto dešava, dolaze različiti ljudi, obim posla je takav da nikad nije dosadno, pa nam i vreme brže prolazi, a meni je važno da se u svakom momentu osećam korisno. Rad u Meku je doprineo dosta na mom ličnom razvoju, jer sam shvatio da treba i mogu da budem uviđavan prema drugima, kao i oni prema meni, da shvatim snagu timskog rada, da mogu da postavim granice i prilagodim se drugima, kao i oni meni. Mnogo mi je važno jer mogu da uskladim radno vreme sa ostalim obavezama, što mi daje dodatnu slobodu.

Rad u Meku je posebno dobar za ljude koji tek počinju da rade, za srednjoškolce ili studente, jer mogu da rade samo vikendom i zarade sasvim pristojan džeparac. Dodatno je rad u Meku pogodan i za one kojima odgovara fleksibilno radno vreme (4-6-8 časova). Prednost rada u ovakvoj kompaniji jeste dobra atmosferu i odnosi među ljudima, dosta kolega su mladi i to donosi jednu posebnu energiju u tim. Primetio sam i da je mogućnost za napredovanje velika i relativno brzo se napreduje ukoliko ste vredni, radni, poštujete pravila i procedure, a to mora da se poštuje. U svakom momentu se tačno zna ko šta radi i kako i sve ovo je uticalo na moju odluku da pored časova joge nastavim da radim i u McDonald’su.”

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.