MAJKA BRUCOŠA IMALA JE JEDNO PITANJE: Srbi je napali KAO NIKAD, smrklo joj se!
Majka i sin, Foto: Profimedia

NASTAO HAOS

MAJKA BRUCOŠA IMALA JE JEDNO PITANJE: Srbi je napali KAO NIKAD, smrklo joj se!

Majka se oglasila i "pravdala" da je i sama pohađala taj fakultet i da je zbog toga u grupi

Objavljeno:

U privatnoj grupi filološkog fakulteta osvanula je objava koja je izazvala opšti haos među ljudima i podeljene komentare. Naime, majka jednog studenta podelila je objavu u kojoj je ona zamolila za savet umesto svog sina.

Majka brucoša
foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

-Dobro veče molim studente za pomoć. Moj sin je brucos katedra za Grčki jezik pa me zanima koji su to izborni predmeti i da li može kao drugi jezik da se izabere engleski? Hvala unapred - napisala je majka koja verovatno nije očekivala ovakve odgovore:

-Budi Bog s nama, mama traži savet umesto sina. Još ćete Vi za njega da učite je l' ?- glasio je jedan od komentara, a onda se samo nastavio niz istih...

Majka brucoša
foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

-Bože sačuvaj, neka se sin skine sa mamine suknje i pita sam. Kakve veze ima što ste i vi završili ovaj fakultet? Neka napravi profil samo za ovakve stvari, trebaće mu svakako. Kada će mame prestati da onesposobljuju svoju decu? Posebno sinove - glasio je drugi komentar.

Majka se oglasila i "pravdala" da je i sama pohađala taj fakultet i da je zbog toga u grupi.

Majka brucoša
foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK

Ljudi su se podelili i dok su jedni bili užasnuti što se sam sin, student nije oglasio, ostali su odgovorili ženi na postavljeno pitanje.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.