SRPKINJA OTKRILA MRAČNU STRANU BORDELA U INOSTRANSTVU! Ono što im rade nije za svačiju želudac
Ilustracija, Foto: mup.gov.rs

NIJE NAIVNA SITUACIJA, PAZITE SE!

SRPKINJA OTKRILA MRAČNU STRANU BORDELA U INOSTRANSTVU! Ono što im rade nije za svačiju želudac

"Nema puš-puze, kao kod nas, odradimo svaki cent", rekla je ona

Objavljeno:

Striptizeta iz Srbije Anabela A. priča o mračnoj strani svog posla i otkriva da joj je menadžer iz Beograda podvalio čim je odlučila da ide u inostranstvo i prodao je bordelu u Mariboru za 5.000 evra!

- Počela sam da igram na prvom Beogradskom sajmu erotike, a posle pet-šest godina sam odlučila da odem u inostranstvo. U Mariboru su mi ukrali pasoš čim sam stigla. Krađu sam prijavila policiji i istog dana sam otišla u Ljubljanu. Sreća da imam dvojno državljanstvo, srpsko i hrvatsko, pa sam odmah dobila hrvatski pasoš. Menadžera sam nazvala posle toga i zapretila mu da ću mu iskopati oči, ako me ne ostavi na miru! On se pravdao da su navodno i njega prevarili - kaže striptizeta i navodi da se ubrzo posle toga udala i da je muža upoznala na jednom od svojih nastupa.

- Muž se u početku protivio da radim u Sloveniji i Hrvatskoj, ali mi je kasnije dozvolio da igram u inostranstvu, pa je i on došao za mnom posle osam meseci. Svakodnevno nastupam, a zbog atraktivnog izgleda sam na meti makroa koji vrbuju žene za prostituciju. Dolaze u klub nalickani i naparfemisani i gledaju me. Prvo mi nude piće, onda me zovu na ručak ili u šoping. Nije prijatno, a kad ih odbijem počinju da me gledaju preteći, pa čak i da me prate. To su uglavnom Albanci, Crnogorci i Srbi. Kada ih prepoznam, pravim se da ne pričam srpski, jer dobro govorim italijanski. Zbog toga nigde ne idem sama, a muž me često odvozi na posao i dolazi po mene. Mene i koleginicu iz Češke su nedavno pratila dva muškarca sportskog izgleda kada smo otišle na kafu, pa sam morala da zovem muža - priča Srpkinja i navodi da je u inostranstvu sve pod konac i da su ulice u kojima se nalaze klubovi pod kamerama.

- Sve se vidi i čuje, pa smo tako zaštićene. Moj gazda ima tri kluba i četiri kafića, a devojke koje hoće da se povuku iz striptiza, u dogovoru sa njim mogu da rade kao konobarice. Striptizete imaju fiksnu dnevnicu od 70 evra, dok od pića dobijamo 30 odsto provizije. Flaša pića košta od 48, pa čak do 2.000 evra. Kada gost sedne sa nama i naruči, primera radi, flašu malog šampanjca, imamo proviziju od 26 evra. Mesečno može da se zaradi oko 3.000 evra, zavisno od toga koliko ko radi, samo što je sistem takav da može da se radi maksimum 20 noći. Neke devojke rade samo vikendom, a malo je nas koje radimo 20 dana u nizu, jer je naporno igrati od 19 uveče do pet ujutru - otvoreno kaže zemljakinja i priznaje da će uskoro da ide u penziju.

Nema puš-puze, kao kod nas, odradimo svaki cent!

Naša sagovornica tvrdi da u inostranstvu nema zabušavanja na poslu kao u Srbiji!

Mi odradimo svaki cent! Za vreme smene nema puš-pauze kao kod nas, osim ako ne sedimo sa gostom koji je platio piće. Bakšiša nema mnogo, maksimum pet do deset evra - kaže Anabela.

Pokloni makroa devojkama izađu na nos!

Anabela navodi da su makroi spremni na sve samo da vrbuju žene za prostituciju.

- Dovoljno je da žena prihvati jedno piće ili jedan ručak pa da joj se nakaze nakače na vrat! Oni uglavnom traže mlade devojke i donose im poklone da bi ih namamili. Spremni su da ulože u njih i do 10.000 evra, ali im to posle izađe na nos! - navodi sagovornica.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.