VUČEVIĆ DOBIO JEDNO OD NAJVEĆIH ODLIKOVANJA: Orden Svetog Save dodelio mu je patrijarh Porfirije!
Miloš Vučević, Foto: Instagram/Gradonačelnik Miloš Vučević

čestitke

VUČEVIĆ DOBIO JEDNO OD NAJVEĆIH ODLIKOVANJA: Orden Svetog Save dodelio mu je patrijarh Porfirije!

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, povodom ovog velikog priznanja Srpske pravoslavne crkve, pristižu čestitke sa svih strana

Objavljeno: 14:46h

Jedno od najvećih odlikovanja koje dodeljuje Srpska pravoslavna crkva jeste Orden svetog Save. Upravo to odlikovanje je patrijarh Porfirije dodelio gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću.

1 / 4 Foto: Instagram/Gradonačelnik Miloš Vučević

Miloš Vučević nije krio emocije i ponos pa je ovom prilikom na svojim društvenim mrežama podelio:

- Iz ruke njegove svetosti patrijarha srpskog gospodina Porfirija primio sam odlikovanje Srpske pravoslavne crkve – Orden svetog Save i time sam stekao jedno od najvećih priznanja u mom dosadašnjem životu. Teško mi je objasniti koliko emocija i ponosa sam osetio, učen sam, a i sam sam tako vaspitao svoje sinove, da je Srpska pravoslavna crkva sveta i Bogom blagoslovena, da je to živi organizam sastavljen od svih nas, običnih ljudi i velikana našeg roda, iz sadašnjice, ali i davno prošlih vremena. Orden ću ponosno nositi. Zahvaljujem se njegovoj svetosti i Srpskoj pravoslavnoj crkvi na ovoj izuzetnoj časti – istakao je Miloš Vučević na svom Instagram profilu.

Gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću, povodom ovog velikog priznanja Srpske pravoslavne crkve, pristižu čestitke sa svih strana.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.