BOLNO I POTRESNO! Srce će vam prepući zbog onoga što je NIKOLA video na ulici! (FOTO)
Pas, Foto: Printscreen/Instagram/animal_rescue_nikola

tuga

BOLNO I POTRESNO! Srce će vam prepući zbog onoga što je NIKOLA video na ulici! (FOTO)

Nikola je zatim objasnio u kakvom je stanju zatekao ženku

Objavljeno:

Ispovest Nikole Stojkovića koju je podelio na svom Instagram profilu animal_rescue_nikola nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Nikola pomaže ugroženim životinjama, ali ono što je imao prilike da vidi juče totalno ga je slomilo.

Naime, on je u Srbobranu uočio na ulici dva psa, i prišavši im, shvatio da je mužjak pregažen, a da je ženka sedela pored njega na sredini puta.

U tom trenutku je uočio da kamion ide velikom brzinom, i kada je shvatio da ga ženka nije uočila. potrčao ka njoj i sklonio je sa puta. Dok je kamion, ne promenivši brzinu, prešao preko već pregaženog mrtvog tela psa.

Nikola je zatim objasnio u kakvom je stanju zatekao ženku. "Ona je bila potpuno izbezumljena, njena njuškica i šapice bile su krvave...", napisao je u opisu fotografija koju je podelio, a na kojima se vidi pregažen pas nasred ulice i preplašena ženka koju je mladić spasio.

Frapirani, obeznanjeni i užasnuti ljudi nizali su komentare ispod objave. Neki su se zahvaljivali Nikoli što se našao u pravom trenutku u pravo vreme, dok neki nisu mogli da sakriju tugu što su se rastala dva života.

Pročitajte detaljnu ispovest mladića, kao i pesmu koju je napisao i posvetio rastavljenim životinjicama u njegovoj objavi ispod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.