MILUTIN JE POSLE SLAVOLJUBA NAJPOZNATIJI IGRAČ SLAGALICE: Kad vidite šta mu se desilo, odmah ćete se složiti
Foto: Printscreen

KAKAV HIT

MILUTIN JE POSLE SLAVOLJUBA NAJPOZNATIJI IGRAČ SLAGALICE: Kad vidite šta mu se desilo, odmah ćete se složiti

Iako mi je ta epizoda bila debi u 'Slagalici', nije u kvizovima

Objavljeno:

Milutin Milić (25) je postao pravi hit na domaćim društvenim mrežama nakon što se epizoda "Slagalice" u kojoj mu je pobeda izmakla sa dlaku proširila domaćim internetom.

On je za samo četiri poena u foto - finišu izgubio od Gorana Nedovića i jedva sakrio svoje razočaranje, nakon čega je domaća javnost reagovala komentarima "pravda za Milutina", želeći da podrži simpatičnog takmičara.

- Baš sam iznenađen reakcijom ljudi, samo mi stižu poruke na Fejsbuku! Epizoda je, inače, bila pre tri meseca i taman sam na nju zaboravio, kad počeše da me zovu ljudi, kažu, pravda za Milutina, a meni je to sve samo igra. Iskreno, nisam bio toliko razočaran rezultatom koliko time što sam mogao bolje da igram na samom početku - iskren je mladić koji je nedugo posle takmičenja diplomirao politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Otkrio je za "Blic" da je tek nakon završetka kviza, shvatio da je od pobede delilo da pogodi kolonu "metla" i igri asocijacija, ali da mu se ovakav baksuzluk ne dešava prvi put!

- Iako mi je ta epizoda bila debi u 'Slagalici', nije u kvizovima. Kada sam prvi put gostovao u "Poteri", takođe me takmičarka, dotična Milica, prestigla tačno 11 sekundi do kraja - smeje se svojoj zloj sreći Milić.

Uprkos maleru koji ga prati, ne krije da će se verovatno oprobati na još nekom kvizu.

- Sve je to igra, zanimljivo mi je što me toliko ljudi podržalo, a možda ponovo zaigram u nekom kvizu čim mi se slegnu utisci - poručio je mladić.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.