PALA NAJNOVIJA ODLUKA VEZANA ZA PUŠTENOG SILOVATELJA U SRBIJI: Evo šta se dešava
Igor Milošević, Foto: Printscreen Instagram / Serbia live

konačno!

PALA NAJNOVIJA ODLUKA VEZANA ZA PUŠTENOG SILOVATELJA U SRBIJI: Evo šta se dešava

Za sada ima potvrdu iz zatvorske ustanove da je izdržao kaznu, nema lična dokumenta ni prijavljeno prebivalište i on određena prava može da ostvari preko Centra za socijalni rad

Objavljeno: 09:38h

Nacelnik PU za grad Beograd Veselin Milić lično je naredio načelnicima UKP BG i svih policijskih stanica da u skladu sa zakonom vode evidencije, prenose međusobno informacije i saznanja o svim registrovanim silovateljima na slobodi, kako bi koordinacijom i opservacijom mogli da spreče te osobe da ponove teska krivična dela.

Statistika pokazuje da su od početka godine u sedištu PU za grad Beograd prijavljene 3 osobe zbog silovanja i da su sva 3 slučaja rasvetljena

- Igor Milošević je višestruki povratnik, prema operativnim saznanjima boravi u parkovima na teritoriji Grada Beograda. Procena je da može ponoviti krivična dela i zato je naređeno da se obrati pažnja na kretanje i ponasanje Igora Miloševića na teritoriji Beograda - kaže izvor "Blica".

On je trenutno slobodan građanin, jer je izdržao zatvorsku kaznu. Od izlaska iz zatvora, 20. septembra do sada nije učinio ništa nezakonito.

Igor Milošević
foto: Društvene mreže

Za sada ima potvrdu iz zatvorske ustanove da je izdržao kaznu, nema lična dokumenta ni prijavljeno prebivalište i on određena prava može da ostvari preko Centra za socijalni rad.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.