POTRESNA ISPOVEST DANIJELE MITROVIĆ: Pravo lice SUPRUGA otkrila TEK u BRAKU kada je PRETUKAO pred DECOM, JEZIVO!
Danijela Mitrović, Foto: TV VESTI PRINTSCREEN

smogla je snagu za novi početak

POTRESNA ISPOVEST DANIJELE MITROVIĆ: Pravo lice SUPRUGA otkrila TEK u BRAKU kada je PRETUKAO pred DECOM, JEZIVO!

Njegovo pravo lice Danijela otkriva u braku, ali pokušava da opravda sve njegove postupke

Objavljeno:

Danijela Mitrović, bila je žrtva porodičnog nasilja, ali je smogla snage da takvom životu kaže ne i nastavi dalje.

Njena priča ne razlikuje se mnogo od drugih sličnih, jer sve te priče na početku počinju isto, partner sa kojima su bili bio je divan. Tako je bilo u Danijelinom slučaju, na početku idila.

- Zabavljali smo se nekih devet meseci, nisam primetila tako nešto kod njega, možda i ta ljubav, zaslepljenost, potreba da nekome veruješ. Moguće da je to sve sudelovalo tome da ne vidim šta je iza tog paravana. Mada kada upoređujem njega kakav je bio u braku posle drugog deteta i kada smo se zabavljali velika je razlika - navodi Danijela.

Danijela Mitrović
foto: TV VESTI PRINTSCREEN

Njegovo pravo lice Danijela otkriva u braku, ali pokušava da opravda sve njegove postupke.

- Kada je počeo da se ponaša kako ne treba da se ponaša jedan odrastao zreo muškarac koji ima porodicu, kada je prestao da radi, okrenuo se svojim potrebama, da provodi vreme sa društvom, po kafanama. Tada su počeli problemi. To ni jedna žena koja drži do sebe i svoje porodice ne želi da trpi. Uvek je bio problem kada se spremim da idem na posao, kada idem bez njega. Znači patološka ljubomora. Nisam smela da imam svoje prijatelje, plašio se da li ga ogovaram, da li se jadam roditeljima, bratu...- dodaje ona.

A to je tek bio početak svega sto je Danijelu čekalo. Posle psihičkog njen bivši suprug prešao je i na fizičko nasilje.

Danijela Mitrović
foto: TV VESTI PRINTSCREEN

On više nije bio osoba sa kojom se zabavljala, nije mi više bio podrška. Nije ispunio ništa što je obećao. Prvo i osnovno, pravo na zaradu. Rekao mi je da će mi svako obećavati brda i planine, dok mu ne budem u šaci. Manipulator.

Snagu da ode skupila je nakon jedne večeri kada je pretukao pred decom, i kada je reagovala i policija. Posle toga nikada mu se nije vratila, a on je dobio zabranu prilaska.

- Tada 2017. godine završila sam sa tim prethodnim životim i počela nov život. To je bila jedina opcija - kaže Danijela.

Iz malog mesta odlazi u Beograd, utočište nalazi u sigurnoj kući i danas kaže da joj je ta odluka najbolja u životu

Danijela Mitrović
foto: TV VESTI PRINTSCREEN

Danijela je uspela da pobedi sebe i predsrasude, a što je najvažnije da obezbedi svojoj deci normalan život u kome nema straha.

Sigurna kuća i sistem socijalne zaštite pomogao je Danijeli da nastavi život. Danas ona živi život. Stalno je zaposlena, odgaja decu, a što je najvažnije ne plaši se.

(Espreso / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.