NA OVO PITANJE IZ SINOĆNE "POTERE" ODGOVOR NISU ZNALI NI TAKMIČAR NI TRAGAČ: Svaka žena bi odgovorila KAO IZ TOPA!
Potera, Foto: Printscreen RTS

joooj!

NA OVO PITANJE IZ SINOĆNE "POTERE" ODGOVOR NISU ZNALI NI TAKMIČAR NI TRAGAČ: Svaka žena bi odgovorila KAO IZ TOPA!

Tragači koji znaju odgovor na gotova sva pitanja koja su autori kviza osmislili, ipak, nekada i omanu

Objavljeno:

Situacije iz sve popularnijeg kviza "Potera", koji se emituje na Prvom kanalu Radio televizije Srbije, neretko dospeju na društvene mreže, što zbog velikog znanja takmičara i Tragača, što zbog neizvesnih i komičnih trenutaka, ali i interesantnih pitanja.

Tragači koji znaju odgovor na gotova sva pitanja koja su autori kviza osmislili, ipak, nekada i omanu, a u sinoćnoj epizodi pojavilo se jedno koje je namučilo i Tragača i takmičara.

Takmičaru koji se poslednji našao u duelu protiv Tragača Milana Bukvića, postavljeno je pitanje na koje bi, najverovatnije, tačan odgovor mogle da daju gotovo sve žene.

"Balajaž je tehnika čega?", glasilo je pitanje, a ponuđeni odgovori bili su: bojenja kose, savijanja papira i ukrašavanja grnčarije.

Takmičar Antonio Marković mislio je da je balajaž tehnika ukrašavanja grnčarije, dok je Tragač Milan Bukvić pretpostavio da je u pitanju tehnika savijanja papira i ni jedan ni drugi nisu bili u pravu.

Potera
foto: Printscreen RTS

Tehnika bojenja kose, balajaž, vrlo je popularna među ženama i odnosi se na posvetljivanje određenih pramenova kose kako bi se dobio efekat "osunčane" kose.

Ipak, ovo nezgodno pitanje nije sprečilo Antonija da pobedi Tragača i priduži se kolegi Konstantinu u završnom delu kviza, međutim, Milan Bukvić je, nažalost, uspeo da ih stigne u poslednjoj igri i ostavi praznih džepova.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.