Umanjite račun do 300 dinara
Ilustracija, Foto: Promo

račun manji i do 300 dinara

Umanjite račun do 300 dinara

Putem Moj mts naloga korisnik može da pregleda podatke o računima i svojoj potrošnji, dobije uvid u listing, da podesi roming

Objavljeno:

mts i kompanija Masterkard pripremile su sjajnu pogodnost za mts korisnike – mogućnost da umanje svoj račun do 300 dinara. Korisnici će ostvariti ovu pogodnost pošto u septembru izmire mts račun putem svog Moj mts naloga, i na njemu sačuvaju Masterkard karticu ili plate prethodno sačuvanom Masterkard karticom. Na taj način, račun za naredni mesec, oktobar, biće im umanjen do 300 dinara.

Pored ove pogodnosti, plaćanje računa platnom karticom putem portala Moj mts ima i druge prednosti: plaća se samo iznos računa odnosno ne postoje troškovi provizije, postupak je sasvim jednostavan, izvršava se u svega nekoliko koraka, ne postoji rizik od pogrešno unetih podataka o računu i, kada se jednom sačuva kartica, ona je spremna za naredna plaćanja, bez potrebe za ponovnim unosom podataka. Tako se proces plaćanja dodatno ubrzava i pojednostavljuje. Plaćanje karticom, prikazano i u kratkom video uputstvu, ujedno je i potpuno sigurno, dok se osetljivi podaci kao što su PIN i CVC2 kod nikada ne čuvaju.

Potrebno je, dakle, da korisnik prethodno registruje Moj mts nalog, ako to već nije učinio. Time dobija mogućnost da upravlja svim svojim mts uslugama, ne samo da lako i brzo plaća račune bez provizije. Putem Moj mts naloga korisnik može da pregleda podatke o računima i svojoj potrošnji, dobije uvid u listing, da podesi roming, kupi željene dodatke ili aktivira neki od mts digitalnih servisa, kao i da pristupi brojnim drugim funkcionalnostima.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.