ZA LJUBITELJE VINA, DOBROG DRUŽENJA i LEPOG AMBIJENTA! Manifestacija VINSKI PARK održaće se u SUBOTU 27. avgusta
Vinski park, Foto: Promo

SREMSKA MITROVICA

ZA LJUBITELJE VINA, DOBROG DRUŽENJA i LEPOG AMBIJENTA! Manifestacija VINSKI PARK održaće se u SUBOTU 27. avgusta

Vidimo se na Vinskom parku, u subotu, 27. avgusta od 18 časova u Sremskoj Mitrovici

Objavljeno:

“Save the date”, kažu organizatori manifestacije Vinski park u Sremskoj Mitrovici. Održaće se u subotu, 27. avgusta sa početkom u 18 sati. Ovaj vinski događaj se održava peti put, a za svega pet godina je uspeo da okupi preko 120 izlagača i minimalno 1000 etiketa vina!

U prelepom ambijentu centralnog gradskog parka u Sremskoj Mitrovici među klasičnim građevinama iz 18. i 19. veka i uz šuštanje vode na fontane, Vinski park je prošle godine posetilo preko pet hiljada ljudi za samo jedno veče.

Organizatori i predstavnici Grada Sremska Mitrovica očekuju da će se broj posetilaca kretati između sedam i deset hiljada. A šta ljubitelje vina očekuje na Vinskom parku?

“Posle prošlogodišnjeg vrlo uspešnog festivala, koji je bio po izlagačima i posetiocima najveći u Srbiji, možda i u regionu, to nas je nateralo da se potrudimo da peti, mini-jubilej, proslavimo sa još više učesnika. Ove godine će biti i više gostiju iz regiona, a datum je 27. avgust. Po dosadašnjim prijavama očekuje nas preko sto vinarija iz Srbije i regiona. Pre tri godine smo uveli praksu zemlje gosta-domaćina, pa su to bile Portugalija i SAD, a ove godine će to biti Gruzija, kolevka vina. Imaćemo priliku da probamo njihova tradicionalna jela i vrhunska vina. Potrudićemo se da pokrijemo sve aspekte uspešnog vinskog događaja. Biće odlična muzika, a dobar gastronomski program će biti uklopljen sa vinima koja ćete probati”, kaže Ramazi Inaišvili, jedan od organizatora Vinskog parka za Sremska Mitrovica živi.

Ovako je to izgledalo na prošlogodišnjem Vinskom parku

Vinski park je osmišljen kao prostor za razmenu iskustva i poznavanje dobrog ukusa, a centralni Gradski park će biti pretvoren u Vinski. Vinski park se u Sremskoj Mitrovici održava od 2017. godine i vrlo brzo je postao jedna od najznačajnijih manifestacija iz grada na Savi. Grad Sremska Mitrovica je zadovoljna ima šta da ponudi u turističkom smislu, i kroz svoj istorijsko kulturni potencijal, ali i kroz velike manifestacije koje Grad organizuje. Vidimo se na Vinskom parku, u subotu, 27. avgusta od 18 časova u Sremskoj Mitrovici!

1 / 7 Foto: Promo

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.